DIY bord og sengegavl

Vi lager mye selv hos oss. Dette er to lekre møbler som vi har fått mye skryt av.

Spile gavl. Vår kjære gårdskar har snekret denne til oss. Vibeke tegner og forklarer. Anders snekrer. Et godt samarbeide

Vi har ingen oppskrift til dere på denne, da det er Anders på gården vår som har lagd denne. Men vi har brukt furuspiler, da dette er mye rimeligere enn eik. Dessuten endres trendene så fort, at innen dette gulner kommer noe annet. Man fint male denne senere også.

I mangel på spisebord, eller for å skape ett mer rustikk uttrykk. Er dører genialt å bruke som bordplater. Vi har dører med glass på også har vi denne typen. Rått, unikt og veldig stilig. Denne boligen var en godt brukt bolig, og interiøret måtte tilpasses type stil. Dette bordet ble prikken over ien.

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.