Høstens interiørtrender 2020

Trendene i høst har fokus på natur og rust/jordfarger. Blåtonene er fortsatt populære-men vi ser at de mørke dype fargene er mest etterspurt. Rustikke materialer, dypere farger og den eksklusive hotellstilen er fortsatt noe mange foretrekker.

Vi samarbeider med Jotun og viser frem deres farger i dette innlegget. Du kan gå inn på deres side og finne fargekoder og navn.

Dype farger, natur og nøytrale detaljer

Dypere farger, kos og myk stemning er typisk høst. Vi ønsker mer dybde og mystikk. I kombinasjon med tente lys får vi den stemningen vi ønsker. Vi er blitt mer opptatt av at møblene skal vare lenge. Og vi er fortsatt god på gjenbruk og bruktfunn. Belysning er viktig nå på høsten. Det brukes nøytrale farger mot dype toner for å skape kontraster. Velour er fortsatt populært, og vi ønsker fortsatt å ha hotell-look hjemme. Vi skal ha tunge gardiner, og mange tekstiler som spiller sammen.

Brente farger

Du finner flere brente farger i Jotun sitt fargekart i høst. Rosa, oransje og rødt. Bruntoner som går over i rød og gul. Pluss de nøytrale. Du kan leke deg akkurat slik du selv ønsker. Naturelementene myker det hele opp. Og tekstiler er som sagt viktig.

Vasene i høst skal være skulpturelle. Vasene fylles med store flotte strå. De skal vises og stå stolt inne i rommet. Puter i alle typer stoff. Alt fra vevde, velour, lin, pompom og ull. Vi må heller ikke glemme pledd. Høsten er den tiden hvor du kryper opp i sofaen med en god kopp kakao og ett stort deilig pledd. Ha gjerne flere pledd i ulik tekstur liggende på sofaen eller i godstolen. Det skaper ett hjemmekoselig inntrykk. Nå henter vi også frem skinnfellene våre igjen.

Bilde fra Jotun

Høsten er lik innekos

Om du går for de duse pastellene, de dype fargene, rustfargene eller de nøytrale. Det er kosen som teller. Nok en gang ser vi tendensene hvor vi ønsker å lage hjem som ikke må endres totalt fra sesong til sesong. Men vi ønsker å kunne gjøre små endringer som gjør at vi fortsatt føler at vi går inn i en ny årstid. Det letteste er å endre dette med tekstiler. Eller du kan dra sesongens naturelementer inn. På høsten er det lyng og kvister og strå.

Ikke alle ønsker den maksimalistiske stilen. Da er de naturlige fargene ypperlig. Sammen med lyse toner får du en behagelig palett.

Vi hjelper gjerne til om du ikke føler du får det helt til. Vi gir rådgivning i alt fra 1 time til flere, alt etter hva ditt behov er.

Besøk vår instagramside for mer inspirasjon og ideer.

Virituell klem fra oss i Team VI-BO

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.