Høstens interiørtrender 2020

Trendene i høst har fokus på natur og rust/jordfarger. Blåtonene er fortsatt populære-men vi ser at de mørke dype fargene er mest etterspurt. Rustikke materialer, dypere farger og den eksklusive hotellstilen er fortsatt noe mange foretrekker.

Vi samarbeider med Jotun og viser frem deres farger i dette innlegget. Du kan gå inn på deres side og finne fargekoder og navn.

Dype farger, natur og nøytrale detaljer

Dypere farger, kos og myk stemning er typisk høst. Vi ønsker mer dybde og mystikk. I kombinasjon med tente lys får vi den stemningen vi ønsker. Vi er blitt mer opptatt av at møblene skal vare lenge. Og vi er fortsatt god på gjenbruk og bruktfunn. Belysning er viktig nå på høsten. Det brukes nøytrale farger mot dype toner for å skape kontraster. Velour er fortsatt populært, og vi ønsker fortsatt å ha hotell-look hjemme. Vi skal ha tunge gardiner, og mange tekstiler som spiller sammen.

Brente farger

Du finner flere brente farger i Jotun sitt fargekart i høst. Rosa, oransje og rødt. Bruntoner som går over i rød og gul. Pluss de nøytrale. Du kan leke deg akkurat slik du selv ønsker. Naturelementene myker det hele opp. Og tekstiler er som sagt viktig.

Vasene i høst skal være skulpturelle. Vasene fylles med store flotte strå. De skal vises og stå stolt inne i rommet. Puter i alle typer stoff. Alt fra vevde, velour, lin, pompom og ull. Vi må heller ikke glemme pledd. Høsten er den tiden hvor du kryper opp i sofaen med en god kopp kakao og ett stort deilig pledd. Ha gjerne flere pledd i ulik tekstur liggende på sofaen eller i godstolen. Det skaper ett hjemmekoselig inntrykk. Nå henter vi også frem skinnfellene våre igjen.

Bilde fra Jotun

Høsten er lik innekos

Om du går for de duse pastellene, de dype fargene, rustfargene eller de nøytrale. Det er kosen som teller. Nok en gang ser vi tendensene hvor vi ønsker å lage hjem som ikke må endres totalt fra sesong til sesong. Men vi ønsker å kunne gjøre små endringer som gjør at vi fortsatt føler at vi går inn i en ny årstid. Det letteste er å endre dette med tekstiler. Eller du kan dra sesongens naturelementer inn. På høsten er det lyng og kvister og strå.

Ikke alle ønsker den maksimalistiske stilen. Da er de naturlige fargene ypperlig. Sammen med lyse toner får du en behagelig palett.

Vi hjelper gjerne til om du ikke føler du får det helt til. Vi gir rådgivning i alt fra 1 time til flere, alt etter hva ditt behov er.

Besøk vår instagramside for mer inspirasjon og ideer.

Virituell klem fra oss i Team VI-BO

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…