Vil du ha mer fritid?

I en travel hverdag ønsker vi å frigjøre mer tid. Tidsklemma gjør at vi gjerne springer fra det ene til det andre, samtidig skal vi ivareta et hjem det er godt å være i. Vi ønsker mer tid til familie og venner, og ting som gir oss energi.

Kanskje du har ett rom du har stått fast i lenge? Eller kanskje du ønsker å få malt noen vegger før jul? Drømmer du om vaskehjelp? Eller få satt opp den spileveggen du har ønsket deg? La oss hjelpe deg!

I en salg og flytteprosess er det mange områder å ivareta. Du kan gjøre jobben selv. Eller vi i Vi-Bo kan hjelpe deg. Ett typisk oppdrag kan være både vask, lett oppussing, styling og flyttetjenester, og deretter flyttevask.

I Vi-Bo gir vi kompetente råd ved kjøp og salg av bolig, utarbeider designmaler ved nybygg, i tillegg til styling og tilrettelegging ved salg av bolig. Men vi kan mye mer.

Rene flotte overflater som gir ett perfekt førsteinntrykk

Det mange ikke vet er at du kan få vasketjenester, flyttetjenester, minilager, malertjenester og mindre snekker-jobber utført av oss. Vi har fornøydhets-garanti på de fleste tjenestene. Tilbud blir gitt etter vi har vært på befaring. Du kan da sette deg ned og være trygg på at vi ivaretar dine ønsker. Vår kompetanse skal gi deg en trygghet på at jobben er tilfredsstillende utført.

Så kan du bruke tiden din på det DU har aller mest lyst til.

Velger du en totalpakke hos oss, slipper du å forholde deg til flere firmaer samtidig. Du får en part å forholde deg til som koordinerer alle tjenestene. Enkelt, prisgunstig og effektivt.

Vi ber deg sende oss en mail om det er noe du lurer på. Du kan få ett uforpliktende tilbud utifra de behovene du har. Post@vibotest3.simplr.no

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.