Jule-magi

Dekk julebord med oss!

Jule-magi kan være så mangt. Det hjelper masse å gjøre det fint rundt deg. Ett lekkert julebord inneholder vakre elementer og trivelige folk. Her ser du video av et lekkert julebord i vårt show-rom ute på Byneset. Vi har brukt bomullsduk med tilhørende servietter i beige farge. Du kan gjerne bruke linduk, men samtidig er det mye mer praktisk med en bomullsduk. Vi har holdt oss til natur-tema. Granbar fra gården og produkter fra nettsiden vår. Dette bordet er perfekt til spekemat og julegrøt-fest samtidig kan det lett gjøres om til julaften-bord ved å skifte ut fjølene og sette inn asjetter. En lys-lenke gir en vakker effekt. Bruk rød eller dyp lilla. Det skaper den klassiske stilen. Hvis du har noe tradisjonelle ting eller nostalgiske elementer er det nå du skal finne de frem.

Amaryllis er juleblomst nummer en synes jeg. Ha de i en stor vase som vi har gjort her-eller kutt de korte og ha de i små vaser. De små vasene du ser på bordet har vi brukt til t-lys, men de hadde vært perfekte til små amaryllis. Vi kjøper våre ferske blomster hos Mester Grønn. Tips-bruk oddetall ved flere dekorelementer. 3-5 er perfekt. Tenk høyde. Noe høyt er fint-men husk at det alltid er hyggelig å se den du sitter ovenfor.

Små fjøler er perfekt til frokost, lunsj, tapas. Du kan også bruke de under små asjetter som en brikke. Tips: Smør inn fjølene med olje slik at maten ikke setter farge i treverket. De små brune flaskene er perfekte til mat-sirup og oljer. Vil du lære å brette dette juletreet av en stoff-serviett? Vi har brukt tørket eple som julestjerne på toppen, men her kan du være kreativ. Her har vi med vilje brukt ulike stoler. Nok et element i vår jule-magi.

Produktoversikt:

Alea vase til amaryllis

Små brune glassflasker til sirup og oljer

Stor brun glassvase

Fjøl i mango tre

Serviett i bomull, beige

Duk i bomull, beige

Lysestake med riller

Sjekk gjerne ut flere brette-tips til festbordet. Du finner det i et eget blogginnlegg.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…