Utbygger eller bedrift?

Utbygger eller bedrift? Trenger pauserommet, spiserommet eller lokalene/boligene deres et løft? Hos oss kan du finne ansatte med stor kompetanse på sine fagområder. Vi har både interiør-arkitekt, interiør-designere og interiør-stylister med bred erfaring innen sine felt. Det er ingen hemmelighet at omgivelsene vi omringer oss med påvirker humør og arbeidslyst. Vår opplevelse er at fornøyde ansatte gir bedre resultat og større trivsel. Har du et gjennomført design tiltrekker du deg også flere interessenter dersom du er utbygger. Dette er ekstra viktig når markedet er presset.

Hva er interiørdesign?

Interiørdesign handler om å forstå deg, dine behov og rammer samt se kreative muligheter.  Deretter utarbeide gode løsninger både funksjonelle og estetiske slik at du får alt du ønsker og litt til.

Hvordan er prosessen?

Etter kartleggingsmøte setter vi en plan for innholdet og størrelsen på jobben. Du får et skriftlig tilbud på ønsket utførelse. Å benytte seg av en interiørarkitekt kan fort spare deg for mye penger da det er mange valg å ta i prosessene.

Bor du ikke i Trondheim?

Vi hjelper deg med InteriørDesign ved hjelp av kommunikasjon via nettet, mobil og video-møter. Dagens teknologiske hjelpemidler gir oss større frihet i valg av tjenesteleverandør. Du oversender målsatte plantegninger, bilder, preferanser, fargekoder etc. Vi leverer avtalte tjenester som avtalt.

Vil du vite mer om interiørdesign? Trykk på bildet så kommer du rett inn på våre nettsider

Våre lokaler

I våre lokaler ute på Byneset har vi kontorer, lager og showroom. Vi skifter farger og flytter om etter årstid og ønsket funksjon på kontor og showroom. Per i dag er dette området du ser under gjort om til kontorplasser. Den sosiale sonen er flyttet til et bar-bord hvor vi holder alle møter. I våre lokaler er det fokusert på at arbeidsmiljø, funksjon og at plassen må bli utnyttet optimalt. Det er også viktig å ivareta sjelen og stilen siden vi holder til på en låve ute på landet. Vi har stort fokus på trivsel og tenner lys og skaper en hjemmekoselig atmosfære året rundt. Selv i den travleste tida.

Hvem vil du møte fra oss og hvem er vi?

Vi er Trondheims største stylingbyrå og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Vår målgruppe er både privat, bedrift og utbygger. Du finner informasjon om flere tjenester ved å gå inn HER Med vår kompetanse og vår erfaring kan vi gjøre din bolig/lokaler perfekt tilpasset dere!

Mette er interiørarkitekt og boligstylist. Beathe er interiørdesigner og boligstylist.

Begge har bred kompetanse og er veldig dyktige i sitt felt.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…