Utbygger eller bedrift?

Utbygger eller bedrift?

Trenger boligene/fellesarealene/lokalenederes et løft eller et helhetlig design?

Hos oss finner du ansatte med stor kompetanse på hvert sine fagområder. Vi har både interiørarkitekt, interiørdesigner og interiørstylist med bred erfaring. Et godt salgsprospekt med flotte bilder som fremhever boligens kvaliteter, øker sannsynligheten for et godt salg. 

Det er ingen hemmelighet at omgivelsene vi omgir oss med påvirker humør og arbeidslyst. 

Vi kan bistå med alt fra kun fargesetting til full materialplan. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Hva er interiørdesign?

Interiørdesign handler om å forstå deg, dine behov samt se kreative muligheter. Deretter gode løsninger både funksjonelle og estetiske innenfor dine rammer slik at du får alt du ønsker, og litt til.

Hvordan er prosessen?

Etter et kartleggingsmøte setter vi en plan for innholdet og størrelsen på jobben. Du får et skriftlig tilbud på ønsket utførelse. Å benytte seg av en interiørarkitekt kan fort deg for mye penger å velge å spare penger. Vi kan bolig, så vi kan ivareta flere oppgaver for deg om du skulle ønske det. Resultatet blir at vi kommer tidlig inn i prosessen.

Bor du ikke i Trondheim

Vi hjelper deg ved kommunikasjon via nett, mobil og videomøter. Dagens teknologiske hjelpemidler gir oss større frihet i valg av tjenesteleverandør. Du oversender målsatte plantegninger, bilder, preferanser, fargekoder etc. Vi leverer deretter avtaletjenester som avtaler.

Vil du vite mer om interiørdesign? Trykker du på bildet kommer du rett inn på våre nettsider.

Våre lokaler

I våre lokaler ute på Byneset har vi kontorer, lager og showroom. I våre lokaler er det fokusert på arbeidsmiljø, funksjonene vi trenger, og at optimal utnyttelse av arealet. Det er også viktig å ivareta sjelen og stilen siden vi holder til i et fjøs. Vi har stort fokus på trivsel og tenner lys og skaper en hjemmekoselig atmosfære året rundt. Selv i den travleste tida. Vi mener dette bygger opp under et godt arbeidsmiljø.

Hvem vil du møte fra oss og hvem er vi?

Vi er en interiørbedrift og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Vår målgruppe er både privat, bedrift og utbygger. Du finner informasjon om flere tjenester ved å gå inn HER 

Mette er interiørarkitekt og boligstylist. Beathe er interiørdesigner og boligstylist.

Begge har bred kompetanse og erfaring og er dyktige i sine felt.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…