E-design

E- design er interiørdesign. Uavhengig av hvor du bor kan vi hjelpe deg. Vi hjelper deg med farge/materialvalg, møblering, belysning med mer. Dette tar vi via telefon og digitalt om du ønsker det. E-design kan vi dermed tilby alle, uavhengig av hvor du bor. Du mottar en personlig PDF fil til din epost med all info du trenger for oppgraderingen du ønsker.


Vi hjelper deg med ett eller flere rom. Og vi gjør dette i tett dialog med deg, slik at du får det slik du ønsker. Utifra tegninger og bilder kan vi skape en helhet i ett rom eller hele boligen din om du ønsker det. Vi gir deg profesjonelle og gode råd som er tilpasset din stil.
Du får ulike valg du kan velge mellom, og vi henter inn priser og gir deg en full oversikt. Alle valgene vi har plukket ut vil passe fint inn i ditt hjem. Våre interiør-designere og interiørarkitekter jobber med dette daglig. Så vi er oppdatert på det nyeste og beste i markedet.
Denne kunden ønsket hjelp til valg av kjøkken, benkeplate pluss vegg og gulv. Full pakke. Vi setter sammen en hel pakke, eller kun deler om du ønsker det. Det beste resultatet er når vi får full råderett og kan hjelpe til med både materialvalg, farger og belysning.
Når det gjelder møbelpakker tilpasser vi det etter din lommebok. En miks av dyrt og billig er ofte en kombinasjon mange velger. Vi har bred kunnskap om hvilke produkter som finnes og kan derfor gi deg en møbelliste som gir deg det lille ekstra

Les mer om våre tjenester på Vi-bo.no

Før og etter interiørdesign og oppussing:

Før og etter interiørdesign/renovering:

Et resultat kunden og vi ble veldig fornøyd med. Flisene er fra Flisekompaniet

Belysningsplan:

Belysning er viktig. Og våre interiørarkitekter er gode på dette. Vi anbefaler deg å få profesjonell hjelp til dette, da dette gir stor endring i rommet.
I en slik plan får du følgende: produkt-collage, fargepalett,
material-collage, leverandørliste, belysningsplan,
3D tegninger med mer.
Prisen på denne tjenesten varierer. Og det beste er å sende oss en forespørsel på post@vi-bo.no
Sammen finner vi ut en løsning som passer for deg/dere.
Ingen oppdrag er for små, og ingen er for store.

Hilsen Team Vi-bo
Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…