VI-BO INTERIØRbedrift

boligSTYLING VED SALG

selg boligen med oss

En god visuell presentasjon er viktig for å skaffe interessenter. Du velger mellom ulike typer tjenester, fra konsultasjon, hjelp til siste finish eller full styling. VI-BO er Midt-Norges største boligstylingsfirma og har stor kompetanse på hva som bør gjøres før ditt boligsalg.

Har du ikke fått solgt?  Ta kontakt med oss, vi hjelper deg videre frem mot ditt salg

 

KUNDE MØTE

TILBUD AVTALE

GJENNOM FØRING

SALG

KUNDE MØTE

TILBUD AVTALE

GJENNOM FØRING

SALG

steg 1

HVORFOR?

INTERIØRkonsultasjon

En konsulent møter hjemme hos deg. Vi går gjennom boligen rom for rom, og våre råd noteres i en rapport som overleveres i timen. Det innebærer hva du bør rydde bort, og hva du bør tilføre før fotografering og visning. 

Vi har fokus på boligens konkurransefortrinn og muligheter, samt hvilke grep man bør ta for å fremheve boligen best mulig. 

Vi gir også råd på ulike quick-fixer på boligen – eller større oppgraderinger.

Hva trenger jeg?

VALG AV TJENESTER

Etter timen ønsker du kanskje mer hjelp. Vi skreddersyr et tilbud på de tjenester du ønsker. 

Vi har ulike typer styling-pakker. Vi har også flyttetjenester, malertjenester og vasketjenester. Ditt valg! Uansett får du en part å forholde deg til.

Enkelt, effektivt og prisgunstig!

Interiørkonsulenten klargjør alle rom til foto og visning ved bruk av dine egne møbler og interiør. Vi gjør jobben for deg,- rydder og styler. Fokus er å lage gode komposisjoner og stemningsmiljø. Ministyling forutsetter interiørkonsultasjonstime på forhånd. 

Pris fra inntil 2 t kr 2.990,-.

Du har de store møblene, og vi supplerer med interiør/dekor og evt småmøbler fra vårt lager. Vi pakker, transporterer og styler før foto. Delstyling forutsetter en interiørkonsultasjon tid på forhånd. 

Pris fra kr 10.000,-

Vi helstyler alle rom og soner som er viktig. Designet skal speile boligens materialer, målgruppes preferanser og pris-segment. Vi fokuserer på et helhetlig design og gode stemninger med særskilt fokus på dine konkurransefortrinn.

Pris eksempel: 

1-roms fra kr 15.000,-

3-roms fra kr 25.000,-

Vi tilrettelegger i rom og soner for stemningsbilder og kvalitets sikrer at dine konkurransefortrinn får særlig oppmerksomhet. Forutsetter Interiørkonsultasjon time.

Pris fra inntil 2 t kr 2.990,-.

steg 2

steg 3

TA VALG!

SKREDDERSYDD TiLBUD

Høy pris og raskt salg ønsker vi alle. Hvordan legge til rette for dette?

Vi vet at nøkkelferdige boliger med tidsriktig design er en stor fordel. Ved hjelp av våre tjenester og kompetanse legger vi til rette for et hurtig salg og en god pris. 

Du mottar et uforpliktende skriftlig tilbud. Det er en trygghet for deg. Det kan være flyttevask, flyttetjenester, minilager, InteriørDesign i eget hjem osv.

ACTION

GJENNOMFØRING 

Vi koordinerer tjenestene i riktig rekkefølge. Du leverer nøklene, og vi ivaretar din salgsprosess både opp i mot megler, fotograf og andre fagområder.

VI-BO er totalleverandør på tjenester du har behov for i ditt boligsalg! Du forholder deg til én part. Enkelt, effektivt og prisgunstig!

steg 4

i dag

I dag

BESTILL KONSULTASJON

Vi hjelper deg videre om du skal selge snarlig, lengre frem i tid, eller sliter med å få solgt.

Sliter du med å få solgt? VI-BO har bistått mange med vår kompetanse og tjenester til å lykkes med boligsalget.

Send oss en mail eller ring for en uformell prat.

andre tjenester

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…