VI-BO INTERIØrbedrift

STYLING for utbygger

design boligen med oss

I et boligmarkedet med stor byggeaktivitet handler det om å skille seg ut ved å levere tidsriktige og moderne hjem tilpasset målgruppe og prissegment.

Våre ansatte bistår gjennom prosessen – både i små og større bygg, i tidlig eller sen fase av prosjektet. 

Selgere dere boliger på prosjekt, ferdigstilt eller sliter med å selge noen enheter hjelper vi dere med å gjøre de mer attraktive for målgruppen.

steg 1

OPPSTART

første steg

Ta oss med fra starten av ved prosjektering av nye boliger. VI-BO teamet har stor kompetanse innen tidsriktige farge- og materialvalg, romløsninger og hjelper dere med å utarbeide et helhetlig Design.

Små valg gir stor effekt på boligene!

spennende

første møte

Vi ser sammen på tegninger/prospekt av boligene og kartlegger dine ønsker og behov. Du velger hva du ønsker hjelp til.

Et helhetlig Design som appellerer til din målgruppe vil være en stor fordel. Vi ser på alle elementer bl.a belysningsplan.

VI-BO teamet har stort kompetanse på gjeldende interiørtrender.

Les mer om E-design 

Boligstyling bringer frem det beste ved boligen ved å skape lune rom og viser kjøperne hvordan deres drømmehjem kan bli.

Boligstyling er en investering – ikke en kostand.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud.

VI-BO tilbyr byggevask, vask før foto og visning, vask etter visning og tar ansvar for at dette gjøres i riktig rekkefølge.

steg 2

prosjektsalg

god planlegging

salg av prosjekt

Mange av boligene på markedet leveres med standard hvite/lyse materialvalg. Velge en helhet i materialer og farger som matcher markedets preferanser og du skiller deg ut fra mengden, noe som vil være et stort fortrinn i salgsprosessen. Hva skal være standard kjøkken og bad, hvilke tilvalg får kundene, hvem tar ansvar for tilvalgene? 

Våre konsulenter bistår i prosessen fra A-Å og gi råd på de områdene dere ønsker. Vi levere alt fra fargeplan til å ta ansvar for tilvalg – om dere ønsker det.

kom og se

visnings bolig

En visningsbolig bør møbleres og fargesette for at interessenter skal få den gode hjemfølelsen – dette gjelder både i bildene på Finn.no og på visning. Interiørtrendene er i stadig utvikling. Det er en fordel å ha et design som følger dette. 

I teamet har vi stor kompetanse, erfaring og lidenskap for interiør og bistår dere i alle valgene. 

visningsbolig

metode

metode

arbeidsprosessen

Hva bør dere prioritere, hva bør dere ikke legge ekstra vekt på – det er mange valg å ta. Våre ansatte har ulik kompetanse som gjør at VI-BO teamet kan bistå dere på en effektiv og kvalitetsfokusert måte. Gjennom en organisert og nøyaktig tilnærming utfører vi vellykkede prosjekter innen både rehabilitering og nybygg. Hver kunde er unik, og vi tilpasser våre prosjekter deretter.

  • Kartlegging
  • Konseptutvikling og tidsplan
  • Research og idemyldring Designmal
  • Gjennomføring

Vi har god forståelse for de ulike utfordringer en utbygger står ovenfor. Sammen kan vi bidra til å skape gode resultat både i form av standard på boligene og fornøyde kunder.

i dag

BESTILL møte

Nå er du kanskje overbevist om at du trenge VI-BO med på laget.

Ring eller ta kontakt, du vil ikke angre!

i dag

andre tjenester

boligstyling ved salg

interiørdesign til ditt hjem

Utbygger

Flytt & vask