VI-BO INTERIØrbedrift

STYLING for utbygger

design boligen med oss

I et boligmarked med stor byggeaktivitet, handler det om å skille seg ut ved å levere tidsriktige og moderne hjem tilpasset målgruppe og prissegment.

Våre ansatte bistår gjennom prosessen – både i små og større bygg, i en tidlig eller sen fase av prosjektet. 

Selger dere boliger på prosjekt, ferdigstilt eller sliter med å selge noen enheter, hjelper vi dere med å gjøre de mer attraktive for målgruppen.

steg 1

OPPSTART

første steg

Ta oss med fra starten av ved prosjektering av nye boliger. VI-BO teamet har stor kompetanse innen tidsriktige farge- og materialvalg og romløsninger, og hjelper dere med å utarbeide et helhetlig Design.

Små valg gir stor effekt på boligene!

spennende

første møte

Vi ser sammen på tegninger/prospekt av boligene og kartlegger dine ønsker og behov. Du velger hva du ønsker hjelp til.

Et helhetlig Design som appellerer til din målgruppe vil være en stor fordel. Vi ser på alle elementer bl.a belysningsplan.

VI-BO teamet har stort kompetanse på gjeldende interiørtrender.

Les mer om E-design 

Boligstyling bringer frem det beste ved boligen ved å skape lune rom og viser kjøperne hvordan deres drømmehjem kan bli.

Boligstyling er en investering – ikke en kostand.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud.

VI-BO tilbyr byggevask, vask før foto og visning, vask etter visning og tar ansvar for at dette gjøres i riktig rekkefølge.

steg 2

prosjektsalg

god planlegging

salg av prosjekt

Mange av boligene på markedet leveres med standard hvite/lyse materialvalg. Ved å velge en helhet i materialer og farger som matcher markedets preferanser, skiller du deg ut fra mengden, noe som vil være et stort fortrinn i salgsprosessen. Hva skal være standard kjøkken og bad, hvilke tilvalg får kundene, hvem tar ansvar for tilvalgene? 

Våre konsulenter bistår i prosessen fra A – Å og gi råd på de områdene dere ønsker. Vi levere alt fra fargeplan til å ta ansvar for tilvalg – om dere ønsker det.

kom og se

visnings bolig

En visningsbolig bør møbleres og fargesette for at interessenter skal få den gode hjem-følelsen – dette gjelder både i bildene på Finn.no og på visning. Interiørtrendene er i stadig utvikling. Det er en fordel å ha et design som følger trendene. 

I teamet har vi stor kompetanse, erfaring og lidenskap for interiør, og bistår dere i alle valgene. 

visningsbolig

metode

metode

arbeidsprosessen

Hva bør dere prioritere, hva trenger dere ikke legge ekstra vekt på – det er mange valg å ta. Våre ansatte har ulik kompetanse som gjør at VI-BO teamet kan bistå dere på en effektiv og kvalitetsfokusert måte. Gjennom en organisert og nøyaktig tilnærming, utfører vi vellykkede prosjekter innen både rehabilitering og nybygg. Hver kunde er unik, og vi tilpasser våre prosjekter deretter.

  • Kartlegging
  • Konseptutvikling og tidsplan
  • Research og idemyldring Designmal
  • Gjennomføring

Vi har god forståelse for de ulike utfordringer en utbygger står ovenfor. Sammen kan vi bidra til å skape gode resultat både i form av standard på boligene og fornøyde kunder.

i dag

BESTILL møte

Nå er du kanskje overbevist om at du trenge VI-BO med på laget.

Ring eller ta kontakt, du vil ikke angre!

i dag

andre tjenester

boligstyling ved salg

interiørdesign til ditt hjem

Utbygger

Flytt & vask

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…