Kontakt oss, vi hjelper deg

Skal du selge eller lage ditt drømmehjem? Trenger du en håndverker, vask eller minilager?

Hver kunde er unik. Vi er her for å hjelpe deg.

Kvalitet, effektivitet og prisbevisst er i stort fokus. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Adresse

Spongdalsvegen 534, 7070, Bosberg

Telefon

+47 918 42 606

Email

post@vi-bo.no

Kontakt
skjema

VÅRE ANSATTE

Vibeke Skagemo

Daglig leder

Vibeke startet VI-BO i 2013. Hun har bakgrunn fra ledelse innen markedsføring/reklame og arbeid med mennesker. Hun har også kjøpt og solgt boliger, og trives godt med å utføre mye av jobben selv. Vibeke jobber særlig med rådgivning mot nybygg, rehabilitering og lønnsom oppussing før salg. Vibeke har kjørt road-racing!

Beathe Karlsen

Boligstylist/Interiørdesigner

Beathe er utdannet Interiørdesigner og har arbeidet i VI-BO i flere år. Hun er en perfeksjonist og foretrekker det enkle og rene designet. Hun har meget god innsikt i trendbildet, og ser fort nye og flotte løsninger som gir det lille ekstra. Beathe jobber som konsulent, boligstylist og interiørdesigner. Beathe har tatt jegerprøven!

Mette Åldstedt

Interiørarkitekt/Boligstylist

Mette er utdannet interiørarkitekt fra Australia. Hun er en dyktig interiørarkitekt som også ivaretar budsjett og levesett i ditt hjem. Hun verdsetter god planlegging og har bl.a vært prosjektleder for kunder med ulike fag-områder involvert. Mette jobber som konsulent, boligstylist og interiørarkitekt. Mette har hoppa fallskjerm!

Ida Berg

Boligstylist/Nettbutikk

Ida er utdannet interiørkonsulent ved nki fagskole. Hun elsker å jobbe med forskjellige stiler, er opptatt av det estetiske og glad i å skape romfølelse med hjelp av interiør. Ida jobber med nettbutikken, SoMe, boligstyling og interiørkonsultasjon. 

Ida har snorklet med haier!

Gunn Berit Johansen

Sosiale Medier Ansvarlig

Gunn Berit har bakgrunn i ulike yrker på mellomleder nivå. Hun har ansvaret for sosiale medier, hvor hun inspirerer og engasjere med nyheter og smarte triks til hjemmet. Hun bidrar også i teamet med trender innen interiørdesign og oppdatering av VI-BO’s varelager. GB elsker interiør.

GB har en av Norges største insta-kontoer innen hjem og interiør

Ine Myhre Grindheim

Digital markedsfører

Ine er snart en nyutdannet markedsfører, som fokuserer på å forbedre nettsiden vår. Hun bringer frisk energi og en forståelse for digital kommunikasjon til teamet vårt. Med hennes innsats ser vi frem til å styrke vår online tilstedeværelse og engasjere vårt publikum på nye måter.

Marion Størseth

Kontorleder

Marion er vår kontorleder og har ansvar for bl.a fakturering, regnskap og økonomi. Hun har mange års erfaring innen regnskap og vært med og etablere flere typer bedrifter og foreninger. Marion har også erfaring som utbygger på privat markedet noe som gir VI-BO en bredere kompetanse.

Bella

Gledespreder

Bella er en svensk tjej. Hun er en cockapoo, en blanding cocker spaniel og puddel. Bella sitt ansvarsområde i VI-BO er kos, tigging og en konstant logrende hale.

Bella har tatt på seg morsrollen til kattungen Luna.

Flyttemenn

Vårt team av flyttepersonell håndterer daglig inn- og utflytting av boliger som blir stylet. De er dyktige og sterke, ideelle for å flytte et bredt spekter av møbler.

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…