Ulike tips til påsken

Det er alltid koselig å lage litt ekstra kos rundt oss til påske. Vi ønsker å dele med oss av våre ideer rundt påskepynt. Dette kan du lage selv. Husk at naturen innholder mye elementer som vi kan trekke inn. Ta inn noen tynne små bjørkekvister og sett de i vann ett varmt sted. Da vil de gi deg grønne små knopper innen kort tid. Disse kan du bruke som bordpynt i påsken. Du kan også bruke tynne bjørkegreiner til å lage små reder. Disse kan du legge på asjettene som dekor eller ha i ett fat på bordet med dekor.

Å farge egg er enkelt. Vi gir deg en liste over ulike matvarer du kan bruke for å farge eggene naturlig.

Bildet er hentet fra Miasmat.no

FREMGANGSMÅTE FOR FARGING AV EGG MED NATURLIGE FARGER

  1. Du må vite at dette tar litt tid om du ønsker kraftige farger. Skal du servere kokte egg med fine farger til frokost bør du koke eggene kvelden i forveien og la eggene ligge i fargebad natten over.
  2. Finn fram ingrediensen du ønsker å farge egg med. Kok ingrediensen i vann til vannet har fått tydelig farge. Vent gjerne til vannet er litt mer farget enn fargen du ønsker på egget. Sil av og ha vannet i en bolle e.l.
  3. Legg egg i bollen og pass på at hele egget er dekt i fargebadet. La egget ligge til du får ønsket fargestyrke.
  4. Ta eggene ut av fargebadet og la dem tørke.

Det finnes ulike urter og matvarer du kan farge egg med. Du finner lister på hva du kan bruke på google.

En annen ting du kan lage er hjemmelagede gips egg. Vi viser hvordan du kan lage disse. Du velger selv hvor stort egget skal være utifra hvor mye luft du fyller ballongen med. Vær obs, så ikke ballongen sprekker med gips masse inni.

FREMGANGSMÅTE GIPS EGG:

Du trenger følgende:

1 halvlitersflaske tom

gipspulver

vann

en pappkopp

trakt

ballonger

Det første du må gjøre er å fylle en tom halvliters plastflaske med 1 del vann og 2 deler gipspulver. Bruk en plast eller pappkopp. Rist flasken godt. Røren skal være som en tykk vaffelrøre. Blås opp ballongen og vri den rundt ett par ganger. Så trer du ballongen på flasketuten. Hell i blanding i ballongen og ta umiddelbart ballongen av og knyt godt. Nå skal du vende på ballongen så sidene får gips på seg. Dette må du gjøre i ca 6-7 min. Du kjenner når røren ikke lenger renner inni. Når du setter den ned må du tenke at den blir flat der du setter den. Og egget vil da bli stående slik. Den skal nå tørke i ca 12 timer. Klipp så forsiktig av ballongen og la eggene tørke i ca ett døgn til. Om de har skader er det bare fint. De er fine med tørket gress og små fulgler, egg etc. telys, en stor påskekylling. Eller karse-NB eggene tåler ikke vann.

Her er mine egg som jeg har lagd for ett par år siden:

Inspirasjon til påskens middagsbord:

Cooee.se

Vi ønsker deg en riktig god påske! Hilsen oss i Vi-bo. Håper du får en trivelig høytid med mye kos og glede. Husk at vi gjerne kommer og hjelper deg om du vil selge hytta di etter påsken.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…