Et hjem for 4

Vi presenterer et oppdrag for kunde. Dette var en nyoppført leilighet på Byåsen. Et hjem for 4.

Hva ønsket kunden?

Kunden ønsket hjelp til å innrede og skape et ferdig hjem for seg selv og sine 3 barn. Dette var et oppdrag med flere tjenester. Kunden ønsket smarte og pene oppbevarings-løsninger. Det løste vi ved å ta inn møbelsnekkeren vår. Han lagde blant annet hylla i stua som både fungerer som tv-vegg og dekor-vegg.

Interiørarkitekten vår opplevelse av jobben vi utførte: Kunde var tilfreds med våre forslag og jeg som interiørarkitetkt fikk brukt både tekniske og estetiske egenskaper til det fulle.

Hva gjorde vi?

På soverommet bygde vi senge-gavl med oppbevaring og led-lys. Et unikt og plassbesparende møbel som gir personlighet og luksusfølelse. Det viktigste når man skaper et hjem for 4 er at det både er praktisk og rommer det man trenger. En god dialog er alfa omega.

Vi stod for innkjøp av møbler og tekstiler og interiør. Vi fikk tilpasset gardiner til hele boligen og klarte å lage et hjem for 4 som både er praktisk og estetisk. (Gardiner er fra Albert Vold)

Ferdig stue med møbler og interiør fra vår nettside. Vi har gode avtaler med leverandører og kan skaffe det meste du trenger til ditt hjem. Det være seg interiør eller møbler.

Oppsummering på hva vi leverte:

  • Forslag på møbleringsplan
  • Innkjøp av møbelpakke
  • Møbelsnekker – hyllemøbel på stuen og nattbord tegnet av interiørarkitekt og laget av møbelsnekker
  • Innkjøp og montering av spiler og oppheng av TV.
  • Garderobeløsninger tegnet av VI-BO – og i samarbeid med Fossline som leverte og monterte garderobe i gang, og 3 soverom.
  • Belysningsforslag til grunnbelysning i tak på alle rom, dekorbelysning eks pendellamper over spisebord, alle soverom og de samarbeidet med VI-BO og møbelsnekker for å felle inn belysning i møbel oppbevaring/TV møbel på stuen – samarbeid med Argon Elektriker
  • Innkjøp av interiør til flere rom.
  • Innkjøp av sengetøy – innredning av barnerom og et ungdomsrom.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…