Høstens trender

Klar for endring eller en liten oppgradering?

Uavhengig om du følger trender slavisk eller ikke-det gir masse inspirasjon å hente inn nye inntrykk, og kanskje passer noe av det nye det du har fra før?

Hvilke tips har vi fanget opp?

Høsten er tid for myke varme tekstiler, gardiner, deilig mix av ulike strukturer. Det du skal ha i tankene nå er lunhet. Du skal legge lag på lag med gardiner, flere pledd og puter. Organiske myke former. Naturmateriale.

Gå gjerne for de merkelige skulpturene og den skjeve vasen. Det er noe som gir rommet ett blikkfang. Vi har fått inn flere vakre skulpturer og vaser: https://www.vi-bo.no/product-category/interior/

Stål er litt ut og tre er på full vei inn. Vi liker å ta vare på miljøet vårt-og hjemmene våre viser dette mer og mer. Vi er mer opptatt av hvor varer produseres. I tillegg til at vi vil bruke naturlige produkter. Det gjenspeiles i tekstiler og møbler.

Vi var på interiørmessa i Stockholm i år. Her ser dere bilde fra en av våre nye leverandører.

Farger:

Vi samarbeider med @jotun.com de er alltid tidlig ute og presenterer de nye fargene. Tips: sjekk ut Cashmere, Yellow og Dijon. Kokos og Space er to nøytrale farger som er lette å kombinere med mørkere farger. Rustic brown gir deg den kalde mørke brune.

Dersom du velger å male om ditt hjem i høstens farger har vi ett godt råd. Tenk litt lenger enn kun i høst. Tenk at det er en farge du ønsker å ha i lengre tid. Det er enklere og billigere å bytte ut småmøbler og tekstiler enn å male om et helt rom.

Oppsummering høstens trender:

Organiske former. Lunt, koselig. Lag på lag med tekstiler

Mørkt tre.
TIPS: Har du masse treprodukter i lys ubehandlet farge kan du enkelt og billig fikse det selv. Stryk på beis i fargen Mocca med en klut. Vips-der fikk du en helt ny look.

Synes du farger er vanskelig har vi dyktige ansatte som kan dette. Du kan bruke oss til både små og store prosjekt. Vår hjelp kan gi deg muligheter du ikke visste du hadde.

Kontakt oss her: https://www.vi-bo.no/kontakt/

Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt. Der får du tips om tilbud og info om tjenester.

Meld deg på HER

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…