Vårens interiørtrender

Våre interiørdesignere har satt sammen en liten oversikt for deg som ønsker å følge med på trendene i markedet. Her gir vi deg tips til hvordan du enkelt kan tilføre vårens trender i hjemmet ditt.

Farger

Vi samarbeider med Jotun.no Bilder og farger er hentet fra deres kataloger.

Felles for vårens farger er at de er lyse. De gir en refleksjon av at vi har vært mest hjemme siste året. Fargene strekker seg fra sarte pasteller til mer dype nyanser.

Lekfulle, duse farger. Enten alene, eller sammen, for å lage ett mer spennende uttrykk.

I interiør-verden har vi gjort det lenge. Et supert tips: er å male tak og lister i samme farge som veggene. Gjerne dører også om det passer inn. Dersom du føler at pasteller ikke passer på dine vegger kan fargene implementeres i interiøret ditt. Enten det er i møbler, tekstiler eller interiør.

Møbler

Organiske, myke elementer er kommet for å bli. Avrundede kanter og ulike myke former.

Ferm living viser her hvordan de tolker årets trender. fermliving.dk

Miljøet er viktigere enn før. Innemiljøet blir forbedret ved at både materialer ved oppussing og møbler og tekstiler lages på en skånsom naturvennlig måte. Naturstoffer vil også myke opp rommet.

Her ser du Milla Boutique i Oslo-som har tatt inn det myke og organiske. Duse naturfarger i ulike dybder. I tillegg har de tilført mønster som går ton i ton.

Tekstiler

Gardiner er tilbake for fullt. De kan godt dekke hele vegger og legges langs skinner fra taket. Tunge tekstiler kombinert med lette. Hotell-følelse er et godt stikkord. Bruk gjerne tekstiler som slipper igjennom lys dersom du er redd for at rommet vil føles mørkt.

Det store nå, er å henge matter og pledd på vegg. Store makramè, naturtekstiler i ulike teksturer. Organisk går igjen her også.

Funnet på Pinterest.

I vår nettbutikk finner du flere ulike produkter du kan ha på vegg som skiller seg litt ut ifra det man oftest velger. Vi er opptatt av bærekraft når vi kjøper inn til nettbutikken vår. Å ta vare på jorda vår er en selvfølge. Her har vi samlet produkter du kan bruke på vegg: https://www.vi-bo.no/product-category/veggdekor/ HUSK: Du får en kupong på 15% dersom du melder deg på nyhetsbrev hos oss.

Trendenser

I år kan man velge det glade 20 tallet med mønster og glade farger for å lyse opp dagene våre. Eller, du kan velge det enkle, rene og minimalistiske. Gjerne naturinspirert, men med få ting. Mange ønsker å skalere ned hjemmene sine og i tillegg være mer miljøvennlige. Dette er fullt mulig å gjøre via årets trender.

Mobile møbler må nevnes. Vi har i de siste årene brukt hjemmene våre til hjemmekontor, barnehage, skole, hotell, treningsstudio med mer. Derfor er møbler du kan flytte rundt på praktisk. Det er kanskje ikke alltid rom for alle aktivitetene. Da er sammenleggbare løsninger som tar liten plass og møbler med hjul genialt.

Oppsummering

Ett hav av farger. Duse, gjerne pasteller. Alene eller sammen. Natur. Mobilitet. Tekstiler. Våre ansatte jobber daglig med å tilpasse hjem til ulike mennesker hver eneste dag. Ikke alle ønsker å gå inn i trendene, mens andre ønsker å ha det mest oppdaterte i markedet. Det viktigste er at du skal trives. Eller at du får mest mulig igjen ved ett eventuellt salg. Nå er det i tillegg hytte-sesong. Kanskje man kan kjøpe inn litt tekstiler og tilføre litt trender på hytta også? Vi er i full gang med å hjelpe hytteeiere med å fornye, forbedre og/eller endre sine hytter. Praktiske, estetiske løsninger som gir deg mest for pengene. Ta kontakt under dersom du ønsker råd eller hjelp ifra oss. Det kan spare deg både for tid og penger. Vi svarer deg så fort vi har mulighet. Husk også at trender kommer og går. Lag deg et hjem hvor du og dine føler dere hjemme.

https://www.vi-bo.no/kontakt/
Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…