Interiør-trender for 2023

Vi gir deg 3 interiør-trender for 2023 ? Vi forutser hvilke interiør stiler vi tror vil slå an mest . Basert på kunnskap, erfaring og trendenser. Trender er noe man kan velge å ignorere, eller man kan leke seg med noe nytt og det man har. Bærekraft og harmoni er 2 stikkord til hjemmet vi alle drømmer om. Japandi Wabi Sabi og bærekraft er 3 fokus områder vi i VI-BO mener vil få fokus i 2023

Nr 1: Japandi

Denne stilen er en kombinasjon av det skandinaviske og det asiatiske. Japan og Skandinavia er begge for det minimalistiske, lette, rene og naturlige. I Japandi-stil er en av trendene at møblene skal være både lavere og dypere enn hva vi er vant med. Stemningen er rolig og stilen skal innby til ro og gi en balansert energi. Det gir en taktil følelse. Taktil vil si at du opplever via sanseinntrykk gjennom huden. Du blir stimulert av berøringssansen.

Nr 2: Bærekraft/natur

Planter gir et godt innemiljø og skaper en lun atmosfære. Grønt er skjønt. Kombiner gjerne møbler i samme farge men i en annen tekstur for å skape dybde. 

Vi blir og er veldig opptatt av miljø. Materialer som rotting, tre, ull, bambus, silke, lin er veldig i vinden nå. Verden har fokus på natur og miljø. Riktige materialer gir et bedre innemiljø, renere luft og sunnere omgivelser.

Nr 3: Wabi sabi

Japanerne selv forklarer stilen som betydelig mer elegant. Wabi sabi er en gammel livsinnstilling som går ut på å se skjønnheten i ting som hverken er feilfrie, evigvarende eller fullkomne. Det robuste, men allikevel minimalistiske. Varene våre fra Jakobsdals i nettbutikken er i denne stilen. Store krukker, rustikke overflater, og store få elementer. Dette er en stil for de som liker Yoga, balanse og rene, enkle linjer.

Bildet er lånt av et dyktig design byrå som heter Must Design.

Det var våre topp 3 interiør-trender for 2023. Synes du det er vanskelig å skape en egen stil, eller du ønsker å bygge opp en ny stil utav de tingene du har?

Ta kontakt med oss på post@vi-bo.no dersom du ønsker hjelp til å finne din stil

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…