Kong Inges gate 43

En 4 mannsbolig hvor vi var med i planleggingen helt i fra begynnelsen

I samarbeid med Ha eiendom og Nylander Nybygg var vi med på å fargesette og gi 4 flotte leiligheter på Tyholt et eksklusivt uttrykk. 2 leiligheter er i lys nordiske toner og 2 leiligheter er i litt dypere toner, med sort som kontrast. Leilighetene ligger på toppen av Trondheim og har flott utsikt ut over byen vår.

Vi ga råd til Ha Eiendom i både materialer og farger. Alle farger er i fra Jotun. Og fargene vi valgte i de to ulike boligene var disse:

De lyse leilighetene:

  • 10678 Space
  • 12076 Modern beige
  • 2024 Sense
  • 7628 Treasure
  • 9918 Klassisk hvit

Leilighetene med sorte detaljer

  • 9938 Dempet sort
  • 7613 Northern mystic
  • 9918 Klassisk hvit
  • 0394 Varm grå
  • 9930 Tåkedis

I de lyse leilighetene valgte vi dører i lyst tre. Dette gir ett eksklusivt uttrykk og gir leilighetene det lille ekstra. I tillegg valgte vi bad med marmor på begge typer leiligheter, men med sorte detaljer i den ene typen. I den andre typen leiligheter valgte vi sorte dører. Og også dører med frostet glass.

Vi tenker alltid målgruppe og type bolig. Og vi er i dialog med boligutbygger hele veien. Løsningene skal tilpasses og tilfredsstilles både utbygger og potensielle kjøpere. Våre interiørarkitekter jobber tett med boligstylist slik at vi får det uttrykket vi er ute etter. Og vi innhenter fargeprøver og materialer for å lage moodboards i forkant.

Her ser du badet i den lyse typen leilighet. Badet er såpass stort at det rommer både badekar og dusj.

Å få være med helt i fra begynnelsen gjør at våre stylister får en mye lettere jobb også. Vi har stor kunnskap innen ulike løsninger, materialvalg og farger. Og vår jobb er å hjelpe utbygger slik at de får en fordel i ett marked som i perioder kan være konkurransedyktig.

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.