Miljøvennlig jul

Hva tenker vi om brukte julegaver?

Vi lever i en materialistisk verden. Allikevel er det mange som er opptatt av miljøet. Vi har blitt mer bevisste.

Kan vi gjøre julen mer miljøvennlig?

  • Innpakking i resirkulerbart materiale
  • Brukte julegaver.
  • Gi bort gamle ting du selv har pusset opp og satt ditt preg på.
  • Hjemmelagde julegaver.
  • Spiselige gaver.
  • Gjennomtenkte gaver. Da sparer vi miljøet for bruk og kast.

Vår leverandør Affari har mange fine DIY tips. Du kan gi de i gave til noen eller lage til deg selv. Hjemmelagd taklampe, canvas og makramè løv. Du finner fremgangsmåten HER

Innpakking

Våre forslag til miljøvennlig innpakking er gråpapir, gamle aviser, stoff-rester, bakepapir, magasin-papir, gjenbruk av gavepapir/esker. I tillegg til å spare miljøet gir det gavene et personlig preg.

Visste du at vanlig gavepapir skal kastes i restavfall? Min mormor var ekstra forsiktig når hun pakket opp gaver. Hun samlet nemlig på brukt gavepapir, sløyfer og bånd. Hun brettet det pent sammen og la det i en skuff. Gjenbruk på et genialt nivå. Dette er noe jeg selv prøver å gjøre også.

Hjemmelagde gaver

Gaver du eller barna lager selv er de fineste gavene å gi og få. Det være seg strikk, mat eller andre ting. Et tips er å fylle glass med ingredienser til cookies. Hvorav du skriver oppskriften på ett fint kort som du henger på glasset. En annen gave er å lage hjemmelaget likør eller saft. Da vi var små fikk vi hjemmestrikkede ullsokker med en sjokolade oppi. En gave jeg tenker varmer i dag også.

Brukte gaver

Hva tenker du om å gi/få brukte gaver? Er det innafor? Kanskje har du liggende helt nye ting som ikke blir brukt, men som vil passe andre bedre? DIY er populært. Interiør males og endres-redesignes. Hvordan føles det å gi bort noe andre allerede har brukt?

Vi kommer ikke bort ifra at det er et veldig stort forbruk i verden. Som igjen gir et dårligere klima. Det kan vi gjøre noe med.

Jeg vet med meg selv at jeg er takknemlig for alt jeg får. Når gavene i tillegg er tilpasset meg blir jeg ekstra glad. Om de er nye eller brukt har ingen ting å si for meg.

Hver onsdag i desember vil vi ha åpent showroom fra kl 12-18. Da kan du komme å se og føle på produktene i nettbutikk. Vi fører varer som er miljøvennlige og tar kun inn det lille ekstra. Det du ikke får i alle andre butikker. En gjennomtenkt gave er den fineste.

Gavetips til mor, bestemor, tante, nabo, venninne. Fyll en kurv med velvære, kake-ingredienser, garnnøster, sjokolade og blader etc. Glassene med sjokoladepulver/kakao og topping er også geniale og unike.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…