Nye farger fra Jotun 2023

Nye farger fra Jotun 2023. Jotun har lansert 3 nye fargekart

Stories

Vi vil at fargene skal definere oss og vise hvem vi er. , og de skal bety noe. I en tid hvor vi er farget av mange endringer, har vi lært oss kunsten å prioritere det meningsfulle. Vi er mer bevisst hvordan vi påvirker verden og hvordan omgivelsene virker inn på oss. Vi søker optimisme og glede i hverdagens små og store øyeblikk.

Serene presence

Fargene heter Dusk green, Vårluft, Kokos, Cheerful peach, Bella, Lavender touch og Space.

Dette er tidløse nyanser og nye farger som skaper kreative stemninger.

Curated living

Fargene: Poetry red, Sophisticated red, Statement red, Soft radiance, Silke, Dempet savanne og Collected blue.

Fargene skal gi følgende følelse: optimisme og glede i hverdagenes små og store øyeblikk. Bruk fargene i tekstiler og interiør eller lag en sammenheng i flere ord med farger i samme serie.

Curated living

Fargene: Natural green, Urtehage, Lysning, Soft og Rustic brown. Du finner de ulike fargekodene på Jotun sine hjemmesider. Fargene i denne serien er duse og softe. De passer fint inn i sommerhus også.

Serien består av fargene: Natural green, Urtehage, Lysning, Soft og Rustic brown. Du finner fargekodene på Jotun sine hjemmesider.

Det viktigste ved valg av farger er at du trives med de, og det er en stor fordel at fargene harmonerer. Mange ønsker farger man ikke trenger å skifte ut etter kort tid. Sliter du med å sette sammen farger kan du ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg.

Send en uforpliktende mail til Post@vi-bo.no

Tips til valg av farger fra oss i VI-BO:

  • Tenk langsiktig. Trendfarger kan også brukes i interiør og tekstiler
  • Matt maling gir en lunere effekt enn glanset
  • Skap mer dybde ved å male veggene i ulike nyanser men i samme farge-familie.
  • Tenk helhet. La alle rommene “prate” sammen
  • Bruk tid på maskering. Det gir deg et mer perfekt resultat du blir godt fornøyd med. I tillegg blir verdien på huset høyere ved et plettfritt resultat.
Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…