Hvordan skape det perfekte soverom?

I dag maler vi rom på 1-2-3. Du får ett helt nytt uttrykk med kun ett malingstrøk. Du kan også velge å ha soverommet ditt i en nøytral farge som du beholder lenger. Hvor du heller endrer uttrykket med tekstiler og veggpynt.

Ett soverom-ulike stiler

Dette er soverommet til Linn_viken på instagram

Over ser du samme soverom med ulik styling. Linn er veldig dyktig på styling. Veggene er nøytrale. Det er kun dekor og tekstiler som er endret. Fargen på veggene kan oppleves ulik både med endrede produkter og ved ulike tider på døgnet.

Natur

Bildet over viser en styling utført av oss. Vi har holdt fargeskalaen i naturpalett. Trefargen i gulv hentes igjen i den hjemmelagede gavelen og sengeteppet. Det er også valgt en treramme på veggen for å bygge på dette. Teppe under senga gir varme, og gjør at du får en god opplevelse når du står opp.

Skråtak

Vår styling

Her er veggene malt mørkere. Sengetøy i hvitt er alltid innbydende. Gulvet er matt treverk. Noe som gir ett varmt uttrykk. Man kunne malt taket i samme farge som veggene også. Da ville man fått ett helt nytt uttrykk.

Fargerike vegger

Vår styling

Her ser dere ett soverom med mer farge. Hvor stilen er mer voksen og romantisk. Det er valgt en mørk grå farge som kontrast til fargen på veggen. Her kan man lett endre uttrykk bare ved å bytte gavel og bruke sengetøy ton i ton. Husk at også lamper kan endre ett soverom.

Tak og vegg i samme farge

Villa_merete på instagram

Merete sitt soverom er så lekkert. Tak og vegger er malt i Deco Blue fra Jotun. Og hun har lagd den lekre gavelen sin selv. Jeg tipper Merete har ønsket en varm Hotell-look. Og det ser virkelig innbydende ut.

Oppsummering

Å endre soverommet trenger ikke være et stort prosjekt. Bytt sengeteppe, og farger på putene. Tenk ut hvilken stemning du ønsker rommet skal gi. Hvilken stil heller du imot? Blått er en populær farge på soverom. Farger som sand, kitt, beige ser vi mange ønsker seg.

Mange synes det er vanskelig å velge farger. Og vi hjelper gjerne til. Beige er ikke beige. Og det er ett hav av farger å velge mellom. Vi hjelper også til med innredning av rom. Vår kompetanse gjør at du kan sette deg tilbake. Og nyte ditt nye soverom. Ta kontakt på Post@vibotest3.simplr.no om du vil ha vår hjelp.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…