Lag møbler og interiør selv

DIY interiør. 3 knall-kule ideer på ting du enkelt lager selv

Ofte har vi en idè om hva vi ønsker, men vi finner det ikke i butikk. DIY står for Do it yourself. Du sparer penger og du får noe ingen andre har. Vi viser deg noen ting vi har lagd til bruk i styling.

Vi har ingen oppskrift til dere på denne, da det er Anders på gården vår som har lagd denne. Men vi har brukt furu-spiler, da dette er mye rimeligere enn eik. Dessuten endres trendene så fort, at innen dette gulner kommer noe annet. Det går fint å male eller beise denne senere også. Et enkelt og rimelig møbel. Blir du lei den kan du sette den på høykant og bruke den som en spile-vegg

Maleri på budsjett

Så enkelt, og så lekkert. Her har Mette lagd to ulike malerier som settes sammen til ett. De kan brukes sammen som her, eller hver for seg. Denne kan lages i alle farger. Dette kan du fint lage selv.

Video med fremgangsmåte

Her ser du en annen teknikk. Malerier som passet perfekt inn i denne boligen. Disse lagde vi på veldig kort tid.

Takhylle

Når man har liten plass må man være kreativ. Bruke rommet fra tak til gulv. Her er det satt inn en “svevende” hylle festet i taket. Kurver og bokser får plass over og er i tillegg dekorativt. Her er i tillegg senga snekret for å passe inn perfekt.

Gjenbruk

Ett ekstra tips til dere helt til slutt: I mangel på spisebord, eller for å skape ett mer rustikk uttrykk. En gammel dør brukt som bordplate. Rått, unikt og veldig stilig. Denne boligen var en godt brukt bolig, og interiøret måtte tilpasses type stil. Et slikt møbel gir varme til hjemmet. Så enkelt å lage selv.

Oppsummering

Det er så enkelt å lage ting selv. Ofte er det mangel på ideer som er det som stopper oss. Vi håper derfor du har fått litt inspirasjon utifra det vi har vist her. Bor du i Trondheim kan vi tipse deg om at vi flere ganger i året har lager-utsalg. Da kan du få tak i møbler og interiør brukt i styling til salgs for en billig penge. Følger du med på vår facebook-side vil du få med deg når neste utsalg er.

Gå gjerne inn HER for å se andre DIY vi har lagd. Følg oss gjerne på våre sosiale medier og få gratis tips og ideer året rundt.

Sitter du helt fast og føler at hjemmet ditt ikke gjenspeiler deg selv? Trenger du hjelp til å finne din stil? Ønsker du deg et helhetlig hjem? Vi tilbyr konsultasjonstimer og kan hjelpe deg. Du kan lese mer om dette HER!

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…