Teppe-størrelser

Hvilken størrelse bør jeg velge?

Soverom

Et gulvteppe lager sone og deler opp store rom. Det gir rommet varme og bedrer lydopplevelsen i rommet. Det er mange som sliter med valg av teppe-størrelser i ulike rom. Vi har lagd en enkel mal for dere til 3 ulike rom. Å velge teppe-størrelse er også en personlig smak-men vi viser dere hvordan rommet får brukt sitt fulle potensiale.

I ett soverom med dobbeltseng kan du nesten ikke gjøre feil. I tillegg til de 4 måtene du ser over her, kan du ha en løper på hver side av sengen. Det første bildet viser et soverom hvor teppet dekker hele eller store deler av rommet. Som du ser av vår styling på bildet under har vi brukt eksempel nummer 3.

Stue

Ofte er stua et stort rom, i kombinasjon med spisestue og eller kjøkken. Tepper lager som sagt soner i rommet og vi liker å si at teppe-størrelsen nesten ikke kan bli for stor. Den kan derimot bli for liten. Møblene bør stå inne på teppet med minst en side/bein. Bordet sentreres på teppet.

Et tips til valg av runde matter er at teppet bør gå utenfor møblene, slik at ikke bare en side toucher teppet. Det er dette som er grunnen til at vi har satt eksempel 4 som nei i dette tilfellet. Nummer 1 og 2 passer også til to tresetere eller to tosetere mot hverandre. I vår styling som du ser under her er det brukt eksempel nummer 2.

Spisestue

Har du et rundt bord? Da foreslår vi at du prøver ut et rundt teppe. En anbefaling er at alle stolene bør stå inne på teppet, for det er mest praktisk. Da vil ikke teppet krølle seg når du setter deg i stolen.

I vår styling under ser du at vi har valgt et rundt teppe hvor stolene er innenfor. Når du sitter i stolene derimot vil ikke hele stolen være innenfor, derfor er dette et teppe som er litt for lite. Vi kan ikke alltid style med de mest optimale teppene siden det er flere ting som spiller inn. Til kunder ville vi dog anbefalt teppe-størrelsen over. Teppet du ser i stylingen er fra Bohus og heter Karma.

Oppsummering:

Det er ingen regler på hvilke teppe-størrelser du bør bruke-men vi har vist dere hvilke vi mener er de mest optimale. Dersom teppene er for små blir møblene og rommet mer stusselig. Området du vil markere blir mer definert ved riktig valg. Vi har ikke skrevet noen størrelser i disse malene, så du må måle opp hvilken størrelse du trenger utifra hvor stor plass møblene dine tar. Rommets størrelse har også mye å si på valg.

Struktur og farger på tepper er et helt eget kapittel, og vi vil nok anbefale mer korthårede tepper i spisestue-av hygieniske årsaker. En av trendene for tepper er at de skal være i organiske materialer. Shaggy tepper med høyt floss og eksklusive “hotell-inspirerte” tepper er noe butikkene vil fremme.

Synes du det fortsatt virker vanskelig? Vi tilbyr E-design. Du gir oss mål og ønsker og vi skreddersyr et forslag som passer for deg.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…