Vi gir deg vårens trender

Stikkord for vårens trender er følgende:

  • Velvære
  • Personlighet
  • Bærekraftig/miljøvennlig
  • Grønn oase
Detaljer fra naturen
Sterk blå. Sett hos Oslo Designfair

Personlighet skapt med tekstiler og tapeter. Her fra Borge tapeter
Gjenbruk er i vinden som aldri før-vi ønsker et bærekraftig miljø.
Vi jobber alltid med å mikse de riktige overflatene med hverandre. Betong, marmor og tre er fortsatt veldig populært innen bad og kjøkken. Her planlegges ett helt nytt kjøkken for en kunde.
Plantene skal bugne. Og nå kan du nesten ikke få nok planter. Foto: Gettyimages

I vårens trender ser du kurvede møbler, mye tekstiler i ulike strukturer og mønster. Tapeter. Gardiner og en miks av nytt og gammelt. Vi ønsker personlighet. Vi vil at hjemmet skal være varmt og innbydende. En klar sterk blåfarge er nok vårens hotteste farge. Gjerne sammen med softe pastelle toner. Gulvmattene skal være store og bugnende. Retro møbler er trendy igjen. For det er nå på moten å være miljøvennlig. Vi tenker bærekraftig og vil ha møbler som varer og som er produsert riktig. Vi er opptatt av teknologi og legger penger i moderne løsninger. Smarte hjem er kommet for å bli. Tv kan med fordel byttes ut med prosjektor fra tak eller på vegg.

Gardinene skal inn i hjemmene våre igjen. Og det skal være lune hjem i vår. Grov ull, teddy og lin er populære stoffer. Og du må gjerne tilføre betong, marmor og rotting. Nå er det rom for å leke med interiøret og være personlig. Så vi ser ingen grunn til at du skal holde igjen kreativiteten.

Se gjerne innlegget om årets farger utarbeidet av Jotun Dette innlegget finner du om du trykker HER

Trenger du hjelp er vi her for å bistå med hva det måtte være i ditt hjem. Vi har kompetansen og erfaringen som kan gi deg ett hjem du vil trives i. Send oss en forespørsel så hjelper vi deg gjerne

Hilsen

Team Vi-bo

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.