Vi i Vi-bo

Vi innehar høy kompetanse og mye kunnskap innen vårt fagområde. Her er en liten presentasjon av oss.

Vibeke Skagemo
Daglig leder
post@vibotest3.simplr.no
mob: 918 42 606

Vibeke startet VI-BO i 2013 og er daglig leder og eier. Hun er aktiv i de fleste del-prosesser, og jobber særskilt med rådgivning mot nybygg, rehabilitering og lønnsom oppussing før salg. VI-BO holder til på gården på Byneset der Vibeke bor sammen med sin familie.
 
Vibeke har vært med å bygge opp flere firma og avdelinger i ulike marked og har erfaring med ledelse siden 1997. Siden oppstarten av VI-BO i 2013 har hun veiledet både privatkunder og firma i prosessen med boligsalg, i alt fra materialvalg til markedsførings-strategi. Vibeke har selv kjøpt, renovert, solgt og leid ut bolig, samt tegnet eget hjem og hytte og arbeidet mye i boligene selv. Hun er en strateg og praktiker med bred erfaring, og liker spesielt prosjektledelsen og salgsprosessen.
Beathe Karlsen
Boligstylist/interiørdesigner
Beathe@vibotest3.simplr.no
mob: 918 06 291

Beathe tar oppdrag både som interiørkonsulent, stylist og interiørdesigner. Som interiørdesigner kan hun levere tegneoppdrag, møblerings-forslag, innkjøpsliste etc. Hun har god innsikt i hva som gjelder i trendbildet, og ser fort nye og fine løsninger som fungerer godt i praksis.
 
Beathe er utdannet interiørdesigner fra Norges Kreative Høgskole. En av hennes største styrker er farge- og materialkombinasjoner, og et skarpt blikk for helhet og detaljer. Hun har stor interesse for trender og mote, som hun bruker aktivt i sin jobb som bolig-stylist.
Beathe henter inspirasjon fra arkitektur, reising, ulike kulturer og medier.
Mette Åldstedt
Interiørarkitekt/Boligstylist
Mette@vibotest3.simplr.no
mob: 97186411

Mette er utdannet interiørarkitekt på Queensland university of technology i Australia.
Hun liker å være oppdatert på trender, og finner ofte inspirasjon i blant annet reiser verden rundt. Hun kan tilby tjenester innen boligstyling, og E-design tjenester. Dette er vår tjeneste der vi tilbyr interiørdesign over nett. I tillegg gir Mette interiørkonsultasjoner.

Hun lager plantegninger og 3D-illustrasjoner og hjelper til med oppussing både ved renovering og nybygg. Og hun hjelper deg også i ditt hjem om du ønsker råd til endringer og nye prosjekter, slik at du kan skape en helhet der du bor. Hun kan komme med forslag til farger, materialer og møbler/interiør, samt innkjøpslister.
Siri Hovland Kaldal 
Interiørkonsulent/Webansvarlig
siri@vibotest3.simplr.no
mob: 932 30 726
 
Siri utfører både interiørkonsultasjoner og boligstyling. Hun er kreativ og har god innsikt i byggeprosesser gjennom erfaring med flere oppussingsprosjekter. Hun er også webansvarlig og står for produsering av innhold som tekst, foto og video.
 
Siri er utdannet journalist fra Høgskolen i Bodø, og fotograf fra Norsk Fotofagskole. Hun har god nytte av sin tidligere erfaring fra boligfotografering i jobben som stylist og konsulent i VI-BO. Siri er en kreativ kunstnersjel med stor interesse for interiør. Inspirasjon henter hun fra kunst, musikk og naturen, og hun er opptatt av gode komposisjoner og de små detaljene.
Kristin Iversen
Interiørdesigner
kristin@vibotest3.simplr.no
mob: 412 40 328


Kristin har ansvar for E-design i VI-BO, vår tjeneste der vi tilbyr interiørdesign over nett. Hun lager plantegninger og 3D-illustrasjoner og hjelper til med oppussing og nybygg. Kristin kan komme med forslag til farger, materialer og møbler/interiør, samt innkjøpslister.

Kristin  er utdannet interiørdesigner og har lang erfaring fra yrket. Kristin er opptatt av at kunden skal finne sin stil i hjemmet. Hun legger alltid vekt på kvalitet, materialer og en rød tråd i interiørdesign av din bolig. 
Gunn Berit Johansen
Sosiale medier-ansvarlig
some@vibotest3.simplr.no
mob: 412 81 464
 
Gunn Berits jobb er å inspirere og engasjere med innhold på VI-BOs sosiale medier, i hovedsak bedriftens Blogg, Instagram og Facebook profil. Hun har særskilt ansvar for innkjøp, oppdatering av varelager og trender i interiørmarkedet.
 
Gunn Berit har utdannelse innen salg/markedsføring og form/farge, og har blant annet jobbet med visuell markedsføring og butikkledelse. Hun er brennende engasjert i interiørdesign og trender, og har hovedansvar for at VI-BO raskt oppdateres på det siste i markedet. Privat har Gunn Berit en stor interiørkonto på Instagram, og hennes rolle som Influencer gjør at hun har unik kompetanse på sosiale medier. Sammen med de andre teammedlemmene gir Gunn Berit våre følgere et spennende innblikk i arbeidshverdagen til Team VI-BO.

Kristian Margido Berg og Magnus Selvaag Porsvik
Ansvarlig flyttepersonell
post@vibotest3.simplr.no
mob: 473 31 510
 
Det er disse to som har ansvar for at møbler og interiør flyttes og bæres inn i din bolig forsvarlig og uten skader. De holder løpende kontakt med stylisten og samarbeider så vi får alt på plass på best mulig måte.

Våre flyttemenn tilbyr sine tjenester for små og store oppdrag. Også for private.
 
I VI-BO har vi ansatt fast flyttepersonell, i motsetning til å leie tjenester fra et flyttefirma. Det er viktig for kvalitetssikringen at vi har egne ansatte i alle ledd, som har VI-BO sine retningslinjer og standard med seg i sitt arbeid. Våre trivelige flyttefolk gjør en utmerket jobb med å ta godt vare på både møbler og bolig i prosessen.

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.