Vi styler hylle og dekker bord

Se litt hvordan vi gjør det

Mange synes det er vanskelig å style hyller og dekke bord. Vi har lagd to ulike videoer som viser dere hvordan det kan gjøres. Vi har valgt å bruke sort, hvitt, grønt og brunt. Vi henter igjen fargen på veggen og tenker grupperinger i hyllen. Bøker er veldig dekorativt. Og dra gjerne inn naturelementer. Gå litt på avstand underveis og se om det stemmer med hva du ønsker. Da er det lettere å se hva du eventuelt bør flytte på, legge til eller ta vekk.

Bordet vi har valgt er et rundt bord. Vi lagde enkle bordkort med til/fra lapper og festet de med hamp direkte på skålene. Serviettene klippet vi til utifra ett stoffstykke. Det blir mye rimeligere enn å kjøpe ferdige. Om du vil ha et rustikk utseende trenger du ikke å sy kantene. Duken er også selvklippet og sydd utifra ett stoffstykke. Duken er i lin. Lys i ulike høyder og kanelstenger som gir julefølelsen er elementer vi har lagt til siden dette skulle være en styling rettet mot jul.

Vi har stylet både bord og hyller slik at de står i stil med hverandre. Begge stylinger kan lett justeres og tilpasses vinteren. Vi kunne også lagt ett stort rundt teppe i shaggy stil for å myke stylingen. Men viktig at matta er stor nok slik at stolene ikke stikker utenfor matta.

Dette var utgangspunktet. Alltid lurt å starte med helt tomme flater.
Brunt, sort og hvitt.
En til og fra lapp, med hamp og litt grønt blir ett fint bordkort. Man kan også skrive noe fint til hver enkelt også. Feks: Du er fin. Det er en hyggelig ting å bli møtt av.
Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.