3 ulike interiør-stiler ?

VI-BO har oppdrag daglig og styler mange boliger i løpet av ett år. Både privatpersoner og bedrifter ønsker hjelp til styling av leilighet, hus, jobblokaler, visningslokaler med mer. Vi mestrer alle stiler, det er der kompetansen vår ligger. Smak og ønsker er ulike og det er flere ting som spiller inn når du skal velge din stil. I dette innlegget gir vår interiørdesigner deg oversikt over 3 ulike interiør-stiler som er de mest etterspurte .

Kanskje en av de er din favoritt?

  1. Fargerik
  2. Soft
  3. Kontrast

Fargerik

Når vår interiørdesigner styler en bolig for salg er det oftest bruk av duse farger. Derfor er det ekstra gøy når slike oppdrag som du ser i dette bildet kommer inn. Det finnes ikke noe mer kreativt enn når vi kan leke oss med farger. Vi jobber ulikt ut ifra hva vi skal levere. Det gir mer frihet og muligheter i et interiørdesign oppdrag mot bolig-styling. Farger gjør oss glade, men allikevel er mange redde for å ha det i sitt hjem. Kanskje er det fordi man synes det er vanskelig å sette sammen farger? En mix av farger i rett palett er en fryd for øyet. Vi ønsker å føle oss hjemme i vår egen bolig. Akkurat det er en interiørdesigners viktigste mål.

Du finner ulike farge-tips på Jotun sin hjemmeside.

Moderne lys

Softe farger ton i ton er nok det de fleste ønsker seg i sine hjem. Vi omgir oss med rene og duse farger som gir et lyst og delikat uttrykk. Dette er stilen som de fleste føler seg mest komfortabel i. Favoritt-stilen de siste årene er interiør i beige, grå og hvit-toner, gjerne med lyst treverk. Stilen kan også kalles nordisk/skaninavisk interiør. Bruker du en interiørdesigner vil dere sammen finne den stilen som kler deg og din bolig.

Moderne mørk

Et kontrastfylt hjem får du når du tilfører farger eller møbler som markerer seg mot hverandre. Kontrasten kan være fargerikt eller i nedtonede farger. Kontraster skaper spenning og dybde dersom du bruker det riktig. Dette er også en stil som mange foretrekker. Stilen er populær hos den eldre målgruppen. Et kontrastfylt hjem gir en eksklusiv følelse.

For å skape kontraster er det to ting du kan gjøre. Du kan velge å ha en lys base og tilsette mørke farger, eller en mørk base og tilsette lyse farger. Det er enklere å kombinere ulike mønstre når man har færre farger. Denne stilen er også den som mange forbinder med “hotell-stilen”.

Bolig-styling er det vi utfører mest. Vi tilbyr også andre tjenester som mange benytter seg av. Hjemmet du bor i eller eventuelt skal flytte inn er kanskje ikke slik du ønsker? Det er da Interiørdesign er redningen. Vi har kompetansen enten du har behov for interiørdesigner, interiørarkitekt eller interiørkonsulent tjenester. Det viktigste er å finne din stil til ditt hjem. Her presenterer vi kun 3 ulike stiler til ditt hjem, men det finnes mange flere.

Interiørdesign handler om å forstå deg, dine behov, boligens rammer samt se kreative muligheter.  Deretter utarbeide gode løsninger både funksjonelle og estetiske slik at du får ditt drømme-hjem.

Står du fast i et rom eller skal bygge nytt hus og ønsker hjelp fra plantegning til ferdig resultat?  

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…