Totalrenovering av leilighet

Leiligheten ble kjøpt sommeren 2021. Eieren ønsket en totalrenovering av leiligheten. Hans ønske var at han ville ha et grått kjøkken samt øke verdien på leiligheten ved et senere salg. Ellers hadde vi fritt spillerom i våre anbefalinger.

Eieren ble veldig fornøyd og valgte oss til styling når boligen skulle selges. Boligen ble solgt på første visning med prisrekord! Se lenger ned for oversikt over materialplanen og hva vi utførte.

Tilbakemelding fra eieren Jon Neeraas: “Jeg opplevde hele samarbeidet som veldig ryddig. Oppussingen gikk uten forsinkelser. Ønsker ble tatt hensyn til og jeg følte at Interiørdesigneren forstod hva jeg ville ha hele veien. Jeg så verdien i å følge rådene og fikk resultat av dette når jeg solgte. Jeg hadde spesifikke ønsker og fikk gode råd rundt alle valgene jeg tok. Siden jeg var så fornøyd med jobben for oppussingen ønsket jeg samme firma og samme person når leiligheten skulle styles og legges ut for salg. Jeg valgte delstyling som resulterte i prisrekord på boliger under 100kvm i Dokkgata.”

Tjenesten vår Interiørdesign blir mer og mer populært blant privatpersoner. Verdien du sitter igjen med etter slike tjenester har blitt mer allment kjent. Vi har økende oppdrag og dette er en av mange jobber vi er veldig stolte av.

Materialplan

Vi leverte en materialplan til eier ut ifra hans ønsker og våre anbefalinger.

 • Listefritt
 • Grått kjøkken
 • Store fliser
 • Nye elektriske punkter i sort
 • Nytt gulv
 • Gulvlister som går i ett med vegg
 • Nytt bad

I tillegg ble det utarbeidet en fargeplan for hele leiligheten.

Fra gammelt til nytt

Badet bar preg av mange års bruk og gikk fra slitent til stilrent, moderne, praktisk og rett og slett fantastisk. Før- og etter bildene sier mer enn ord. Listefritt, ton i ton med sorte kontraster. Løsningen med en vaskeavdeling bak skyvedørene i speil ble vi spesielt fornøyd med. Når dørene er igjen får du en følelse av at badet er større enn det faktisk er. En lekker og praktisk måte å avgrense et område på.

Legg merke til veggene og hvordan vi har valgt å legge den ene fargen opp til midten. Kunden satte ekstra pris på at vi overtalte han til å gå for ekstra store fliser på gulv. 120×120 cm. Litt mer kostbart, men det gir et unikt uttrykk.

Verdiøkning

Hjemmet ble nytt og moderne. I tillegg økte verdien betraktelig. Vi ble som nevnt tidligere, valgt som boligstylist da eier valgte å selge boligen sin. Fornøyde kunder er målet hver eneste gang. Boligen ble solgt etter kun en visning, og til prisrekord! Dette er ikke lett i dagens marked. Nye eiere kan nå nyte et helrenovert og lekkert hjem.

Interiørdesign skaper drømmehjem!

Hvilke elementer løfter leiligheten:

 • Listefritt og lister malt i samme farge som vegg
 • Store fliser (120×120 cm)
 • Nye elektriske punkter i sort
 • Dørhåndtak og rammer rundt speil i sort
 • Nytt gulv
 • Dør malt i samme farge som vegg og listefri
 • Veggfargen matcher gulvene

Belysning

Lyssetting er viktig. Hvor kaldt/varmt bør lyset være. Hva bør lyses opp og hvilke bruksområder skal lyset dekke? Hva er hensikten med lyset? Stemning, arbeidssone, fremheving. Belysningsplan kan løfte boligen din fra bra til fantastisk.

Før og etter

Samme rom med to ulike løsninger. Her ble vegger revet og kjøkkenet ble plassert i samme rom som stuen. Det gir mer benkeplass og skapplass. I tillegg blir rommet luftigere, og det føles større. Se hvor stor effekt det gir når du maler inngangsdøra i en mørkere farge. Sjekk også gulvets retning. Det ligger oftest i samme retning som utgang/vindu/lengste lengden. Gulvet er valgt i materialpakken og matcher opp imot fargene i fargeplanen vi leverte. Alt henger sammen.

Hvordan vet jeg at jeg vil like resultatet?

Etter befaring og møter med kunden lager vi 2D eller 3D plan med bilder. Det gjør det enklere for kunden å visualisere resultatet. Når vi leverer disse blir det lettere for kunden å se for seg resultatet. Det kan være vanskelig å stole på prosessen når renoveringen er i full gang. Å ha en plan foran seg gir større trygghet og bedre resultat.

Renovering for salg er litt annerledes enn renovering for å bo. Når du renoverer en bolig du har kjøpt for å selge videre vil det være mest lønnsomt å velge rimeligere løsninger som gir større avkastning. Det er flere ting du må ta hensyn til, blant annet hvilken målgruppe boligen din henvender seg til.

Tusen takk til Jon for et utrolig artig oppdrag. Lykke til ønskes de nye eierne av Dokkgata 1.

Linker til artikler om leiligheten:

Vi finner løsninger som passer for deg, ta kontakt for en uforpliktet prat.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…