VI-BO INTERIØRbedrift

STYLING VED BOLIGSALG

selg boligen med oss

En god visuell presentasjon er viktig for å skaffe interessenter. Du velger mellom ulike typer tjenester fra konsultasjon, hjelp til siste finish eller full styling. VI-BO er Midt-Norges største boligstylingsfirma og har stor kompetanse på hva som bør gjøres før ditt boligsalg.

Har du ikke fått solgt?  Ta kontakt med oss, vi hjelper deg videre frem mot ditt salg

 

KUNDE MØTE

TILBUD AVTALE

GJENNOM FØRING

SALG

KUNDE MØTE

TILBUD AVTALE

GJENNOM FØRING

SALG

steg 1

HVORFOR?

INTERIØRkonsultasjon

En konsulent møter hjemme hos deg. Vi går gjennom boligen rom for rom, og våre råd noteres i en rapport som overleveres i timen. Det innebærer hva du bør rydde bort, og hva du bør tilføre før fotografering og visning. 

Vi har fokus på boligens konkurransefortrinn og muligheter, samt hvilke grep man bør ta for å fremheve boligen best mulig. 

Vi gir også råd på ulike quick-fixer på boligen – eller større oppgraderinger.

Hva trenger jeg?

VALG AV TJENESTER

Etter timen ønsker du kanskje mer hjelp. Vi skreddersyr et tilbud på de tjenester du ønsker. 

Vi har ulike typer pakker ang styling . Vi har også flyttetjenester, malertjenester, vask. Ditt valg! Uansett får du en part å forholde deg til.

Enkelt, effektivt og prisgunstig!

Interiørkonsulenten klargjør alle rom til foto og visning ved bruk av dine egne møbler og interiør. Vi gjør jobben for deg,- rydder og styler. Fokus er å lage gode komposisjoner og stemningsmiljø. Ministyling forutsetter interiørkonsultasjonstime på forhånd. 

Pris fra inntil 2 t kr 2.990,-.

Du har de store møblene, og vi supplerer med interiør/dekor og evt småmøbler fra vårt lager. Vi pakker, transporterer og styler før foto. Delstyling forutsetter en interiørkonsultasjon tid på forhånd. 

Pris fra kr 10.000,-

Vi helstyler alle rom og soner som er viktig. Designet skal speile boligens materialer, målgruppes preferanser og pris-segment. Vi fokuserer på et helhetlig design og gode stemninger med særskilt fokus på dine konkurransefortrinn.

Pris eksempel: 

1-roms fra kr 15.000,-

3-roms fra kr 25.000,-

Vi tilrettelegger i rom og soner for stemningsbilder og kvalitets sikrer at dine konkurransefortrinn får særlig oppmerksomhet. Forutsetter Interiørkonsultasjon time.

Pris fra inntil 2 t kr 2.990,-.

steg 2

steg 3

TA VALG!

SKREDDERSYDD TiLBUD

Høy pris og raskt salg ønsker vi alle. Hvordan legge til rette for dette?

Vi vet av at nøkkelferdige boliger med tidsriktig design er en stor fordel. Ved hjelp av våre tjenester og kompetanse legger vi til rette for et hurtig salg og en god pris. 

Du mottar et uforpliktende skriftlig tilbud. Det er en trygghet for deg. Det kan være flyttevask, flyttetjenester, minilager, InteriørDesign i eget hjem osv.

ACTION

GJENNOMFØRING 

Vi koordinerer tjenestene i riktig rekkefølge. Du levere nøklene, og vi ivaretar din salgsprosess både opp i mot megler, fotograf og andre fagområder.

VI-BO er totalleverandør på tjenester du har behov for i ditt boligsalg! Du forholder deg til en part. Enkelt, effektivt og prisgunstig!

steg 4

i dag

I dag

BESTILL KONSULTASJON

Vi hjelper deg videre om du skal selge snarlig, lengre frem eller sliter med å få solgt.

Sliter dere med å få solgt? VI-BO har bistått mange med vår kompetanse og tjenester til å lykkes med boligsalget.

Send oss en mail eller ring for en uformell prat.

andre tjenester

boligstyling ved salg

interiørdesign til ditt hjem

Utbygger

Flytt & vask