Flytt stua ut!

Vi deler vår kompetanse om hvordan du kan få det hjemmekoselig ute i ditt uterom i sommer. Det første som er viktig å huske på er: tekstiler. Puter, pledd, ja til og med gardiner kan du dekorere med ute. Dersom du ikke har tak over ute-rommet ditt kan du impregnere vanlige tekstiler slik at de tåler ett lite regnskyll. Det finnes også mange produkter som er i stoff som tåler vær og vind. Ett godt tips er å impregnere disse på nytt før hver sesong starter for å beholde det belegget som gjør at stoffet tåler vann. Dette øker levetiden på tekstilene.

Oakland.no har mange flotte sofagrupper med puter som kan stå ute hele sommeren. I dag er har de fleste allværsputer til hagemøblene de selger.
Her har Maren Baxter på Instagram stylet for Nille. I bakgrunnen ser du at hun har brukt tynne gardiner for å skape mer lunhet. Du trekker rett og slett stuen ut på terrassen. Slike gardiner tørker fort om de skulle bli våte.

Planter er viktig i uterommet. Og her kan det gjerne bugne litt. Jeg har selv hvert år brukt mye penger i store planter. Siden vi ikke har mulighet å lagre de for vinteren varer de kun en sesong. Det blir veldig kostbart. Ett sparetips er å kombinere uekte grønne planter med ekte. På markedet nå får du flotte planter som ser tilnærmet ekte ut. Sjekk ut Mrplant, Ambiplants og andre nettbutikker som spesialiserer seg på dette. Når høsten kommer kan du bruke de inne, eller la de stå ute under tak.

Interiør og hagedesigneren Therese Knutsen (bythereseknutsenno på instagram) er veldig god på å innrede med planter. Her i samarbeid med Hageland. Hun er en av designerne på Tid for Hage på Tv2. Det grønne mot det sorte gir en frisk og innbydende velkomst. Hun planter blant annet grønne erter som blir dekorativt grønt, som også er spiselig. Hun representerer bransjen vår og viser hva vi som interiørdesignere kan tilby.

Oppsummering

Tekstiler og planter gir ett varmt og trivelig miljø. Det blir et helhetlig uttrykk når du trekker stilen du har inne ut. Bruk inspirasjonen til interiøret ditt inne og skap ett varmt og innbydende uterom utifra dette. Finn dine behov. Hva skal uterommet brukes til? Hvilket budsjett har du? Hvor lang tid vil det ta å bli ferdig? Hvilken stil ønsker du? Trykker du på knappen over vil du få litt info om hva vi kan bidra med. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Den flotte, lune terrassen til Kristin Østebø. (kristin_adelaide)

Ulike soner og masse grønt på den nye terrassen min (Hus10a)

Her har jeg brukt uteteppe for å skape et mer møblert inntrykk ute. Teppet er kjøpt på Ikea.no

Tiden vi går inn i nå er så herlig-lange varme sommerkvelder og påfyll av vitamin D. Det gjør noe ekstra med oss når man da også har det trivelig rundt seg.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…