Flytt stua ut!

Vi skal dele litt av vår kunnskap om hvordan du kan få det hjemmekoselig ute på terrassen din i sommer. Det første som er viktig er: tekstiler. Puter, pledd, ja tilogmed gardiner kan du ta ut i ute-rommet. Dette gir den følelsen vi alle ønsker. Dersom du ikke har tak over ute-rommet vil det være viktig å ha ett sted å oppbevare disse ved regn. Du kan også impregnere vanlige tekstiler slik at de tåler ett lite regnskyll. Eller så finnes det mange produkter der ute som er lagd for å tåle vær og vind. Du får både ute-møbler med puter som kan stå i regn, og det finnes også pynteputer i det samme stoffet. Det vil være veldig lurt å impregnere disse på nytt før hver sesong starter for å beholde det belegget som gjør at stoffet tåler vann.

Oakland.no har mange flotte sofagrupper med puter som kan stå ute hele sommeren.

Gardiner er i vinden som aldri før. Undertegnede hoppet på trenden for 3 år siden, men det er nok enda flere i år som har sett hvor flott det blir. Du kan kjøpe florlette gardiner på for eksempel Ikea. De kan henges opp med vaier eller stang. Og det er ekstra lekkert i en utestue eller pergola.

Her har Marenbaxter på Instagram stylet for Nille. I bakgrunnen ser du hun har brukt tynne gardiner for å skape mer lunhet. Du trekker rett og slett stuen ut på terrassen.

En annen ting du bør ha i uterommet ditt er planter. Og her kan det gjerne bugne litt. Jeg har hvert år brukt mye penger i store planter ute. Siden vi ikke har hatt oppbevaring for de på vinteren varer de kun en sesong. Det blir fort veldig kostbart. Jeg har løst dette selv med å kombinere uekte grønne planter med ekte. Nå får du kjøpt flotte planter som ser ekte ut. Sjekk ut Ikea, Mrplant, Rusta etc. Når høsten kommer kan du bruke de inne. Eller du kan ha de ute hele året om du har et tørt sted å ha de. Det blir veldig flott om du kombinerer uekte med flotte ekte planter.

Interiør og hagedesigneren Therese Knutsen (bythereseknutsenno) er veldig god på å innrede med planter. Her i samarbeid med Hageland. Det grønne mot det sorte gir en frisk og innbydende velkomst.
Sonja Olsen (sonja_ols) har en lysere terrasse. Det grønne er like lekkert her. Og skaper en oase.

Kort oppsummert vil tekstiler og planter gi deg det uttrykket alle ønsker i sitt uterom. Så kan du selv velge i hvor stor grad du ønsker å gjøre det. Det fine er å forsterke stilen du allerede har inne. I fjor hadde jeg fargetema inne, og valgte derfor å ha mer farger ute. Slik så det ut på vår terrasse som ikke har tak i fjor:

I år har jeg flyttet sofa ned-slik at vi kan sitte under tak. Da vil vi kunne bruke denne sittegruppen mer. I tillegg er fargene mest i grått, hvitt og grønt. Sofaen min er i ett stoff som tåler regn, så jeg kan ha den både under tak og ute.

Vi har valgt å ha et kjøleskap i nærheten av sittegruppa til varme sommerdager/kvelder.
Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Utbygger

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

Flytt/vask

Kontakt oss

Fill in your details and we’ll get back to you in no time.

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…

gavekort

Interiør Konsultasjon

Årets julegave!

Mange pusser opp hjemme i disse koronatidene. Nå har du muligheten til å få ekspertens råd og tips i DITT HJEM. 

Julekampanje  2020

1 time konsultasjon kan gi fargeplan for et rom, møbleringsforslag, praktiske løsninger el. ELLER du kan be om tilbud på mer hjelp.

3 timer konsultasjon gir mulighet for møbelforslag, fargeplan av et hus, innkjøpsliste, 3D bilder ol. Trenger du mer hjelp, kjøper du til timer.