Flytt stua ut!

Vi skal dele litt av vår kunnskap om hvordan du kan få det hjemmekoselig ute på terrassen din i sommer. Det første som er viktig er: tekstiler. Puter, pledd, ja tilogmed gardiner kan du ta ut i ute-rommet. Dette gir den følelsen vi alle ønsker. Dersom du ikke har tak over ute-rommet vil det være viktig å ha ett sted å oppbevare disse ved regn. Du kan også impregnere vanlige tekstiler slik at de tåler ett lite regnskyll. Eller så finnes det mange produkter der ute som er lagd for å tåle vær og vind. Du får både ute-møbler med puter som kan stå i regn, og det finnes også pynteputer i det samme stoffet. Det vil være veldig lurt å impregnere disse på nytt før hver sesong starter for å beholde det belegget som gjør at stoffet tåler vann.

Oakland.no har mange flotte sofagrupper med puter som kan stå ute hele sommeren.

Gardiner er i vinden som aldri før. Undertegnede hoppet på trenden for 3 år siden, men det er nok enda flere i år som har sett hvor flott det blir. Du kan kjøpe florlette gardiner på for eksempel Ikea. De kan henges opp med vaier eller stang. Og det er ekstra lekkert i en utestue eller pergola.

Her har Marenbaxter på Instagram stylet for Nille. I bakgrunnen ser du hun har brukt tynne gardiner for å skape mer lunhet. Du trekker rett og slett stuen ut på terrassen.

En annen ting du bør ha i uterommet ditt er planter. Og her kan det gjerne bugne litt. Jeg har hvert år brukt mye penger i store planter ute. Siden vi ikke har hatt oppbevaring for de på vinteren varer de kun en sesong. Det blir fort veldig kostbart. Jeg har løst dette selv med å kombinere uekte grønne planter med ekte. Nå får du kjøpt flotte planter som ser ekte ut. Sjekk ut Ikea, Mrplant, Rusta etc. Når høsten kommer kan du bruke de inne. Eller du kan ha de ute hele året om du har et tørt sted å ha de. Det blir veldig flott om du kombinerer uekte med flotte ekte planter.

Interiør og hagedesigneren Therese Knutsen (bythereseknutsenno) er veldig god på å innrede med planter. Her i samarbeid med Hageland. Det grønne mot det sorte gir en frisk og innbydende velkomst.
Sonja Olsen (sonja_ols) har en lysere terrasse. Det grønne er like lekkert her. Og skaper en oase.

Kort oppsummert vil tekstiler og planter gi deg det uttrykket alle ønsker i sitt uterom. Så kan du selv velge i hvor stor grad du ønsker å gjøre det. Det fine er å forsterke stilen du allerede har inne. I fjor hadde jeg fargetema inne, og valgte derfor å ha mer farger ute. Slik så det ut på vår terrasse som ikke har tak i fjor:

I år har jeg flyttet sofa ned-slik at vi kan sitte under tak. Da vil vi kunne bruke denne sittegruppen mer. I tillegg er fargene mest i grått, hvitt og grønt. Sofaen min er i ett stoff som tåler regn, så jeg kan ha den både under tak og ute.

Vi har valgt å ha et kjøleskap i nærheten av sittegruppa til varme sommerdager/kvelder.
Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen «styling» – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på «styling» med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…