Flytt stua ut!

Flytt stua ut. Uterommet kan være en flott forlengelse av stua og skape en sømløs overgang mellom inne og ute. Det kan være en hyggelig og funksjonell plass for avslapning, underholdning og sosiale sammenkomster. Har du noen spesifikke ideer eller spørsmål om utforming eller innredning?

Det er mange muligheter for å innrede et uterom, avhengig av størrelse, stil og bruksområde. Noen vanlige elementer inkluderer:

1. Utendørs møbler: Bord, stoler, benker, sofaer, og hengekøyer for å skape sitteplasser og komfortable områder.

2. Utendørs tepper og puter: Legg til komfort og stil med utendørs tepper og puter som tåler værforholdene. Bruk feks Nano shower til impregnering.

3. Planter og grønne områder: Legg til vegetasjon med blomster, planter, urter eller til og med en liten hage, avhengig av tilgjengelig plass.

4. Belysning: Bruk utendørs belysning for å skape stemning og forlenge bruken av uterommet inn i kveldstimer.

5. Grill eller utekjøkken: Lag et område for matlaging og servering utendørs med en grill, utekjøkken eller enkle matlagingsfasiliteter.

6. Skygge: Skap et komfortabelt område med skygge ved hjelp av parasoller, markiser, pergolaer eller baldakiner.

Disse er bare noen få ideer, og du kan tilpasse innredningen etter dine personlige preferanser og behov.

Dersom du vil ha flere tips til uterom har vi flere ulike blogginnlegg om temaet. Du finner et innlegg om design i uteområdet HER

Personlig preg. Finn din stil, lag din oase. Ta utgangspunktet i stilen du har inne. Uterommet er en forlengelse av stua/kjøkkenet.

Vår Some-ansvarlig har et uteområde som er tegnet av en hage-arkitekt. Foto: Hus10a

Hvor starter jeg?

Tekstiler og planter gir ett varmt og trivelig miljø. Det blir et helhetlig uttrykk når du trekker stilen du har inne ut i hagen/terrassen/balkongen. Bruk inspirasjonen til interiøret ditt inne og skap ett varmt og innbydende uterom basert på den stilen du har. Kanskje har du ting, planter og møbler inne som tåler å stå ute?

  • Finn ditt behov
  • Hva skal uterommet brukes til?
  • Budsjett
  • Hvor lang tid vil det ta å ferdigstille?
  • Stil

Trykk på knappen for en uforpliktende prat med oss. Kanskje kan vi hjelpe deg slik at du får et uteområde som du har drømt om. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Tiden vi går inn i nå er så herlig-lange varme vår/sommerkvelder og påfyll av vitamin D. Det gjør noe ekstra med oss når man da i tillegg har det trivelig rundt seg.

Har du alt du trenger ute og gleder deg til å starte sesongen ute? Vi har et blogginnlegg om vask og vedlikehold av utemøbler. Du kan lese mer om det HER

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…