Tips til uterom og hage

Her er noen tips til uterom og hage for å skape et flott sted å være. Vi har interiørarkitekter som kan tegne uterom og hage. Her er våre beste tips:

1. Planlegg godt: Tenk gjennom hvordan du vil bruke uterommet og hagen din, og lag en plan som inkluderer plassering av møbler, planter og andre elementer.

2. Skap soner: Del opp uterommet og hagen i soner for ulike aktiviteter, for eksempel en spiseplass, en avslapningsområde og kanskje til og med et lekeområde for barna.

3. Velg riktig møbler: Velg utemøbler som passer til stilen og størrelsen på uterommet ditt, og som er laget av værbestandige materialer som tåler utendørsforholdene.

4. Legg til vegetasjon: Planter og grøntområder legger til skjønnhet og liv i uterommet og hagen din. Velg planter som passer til klimaet ditt og som krever lite vedlikehold hvis du ikke har mye tid til hagearbeid.

5. Legg til belysning: Bruk utendørs belysning for å skape stemning og forlenge bruken av uterommet inn i kveldstimer. Velg belysningsalternativer som passer til aktivitetene du vil utføre utendørs, for eksempel festbelysning for sosiale sammenkomster eller sikkerhetsbelysning for stier og trapper.

6. Legg til personlige preg: Legg til personlighet i uterommet og hagen din ved å inkludere dekorative elementer som kunstverk, puter, tepper og utendørs puter. Velg elementer som reflekterer din personlige smak og stil.

Med disse tipsene kan du skape et vakkert og funksjonelt uterom og hage som du og dine kjære kan nyte i årene som kommer. Du finner tips til klargjøring av uterom HER!

Hva er uteroms-design?

Uteromsdesign er prosessen med å planlegge og skape uterom for å maksimere funksjonalitet, estetikk og komfort. Dette kan omfatte design av alt fra enkle bakgårder og terrasser til større hager og utendørs oppholdsrom. Uteromsdesign tar hensyn til en rekke faktorer, inkludert plassering, klima, topografi, ønsket bruk, budsjett og personlige preferanser.

Elementer som vurderes i uteromsdesign inkluderer plassering av bygninger, utendørs møbler, plantearrangementer, gangveier, vannfunksjoner, belysning, skygge, og materialvalg. Målet er å skape et attraktivt og funksjonelt uterom som passer til eierens behov og ønsker, samtidig som det tar hensyn til naturlige og arkitektoniske omgivelser.

Profesjonelle landskapsarkitekter og designere er ofte involvert i uteromsdesign-prosessen for å hjelpe med å skape et balansert og harmonisk utemiljø.

Oppskriften på et bra uteområde

Det finnes ikke en fast oppskrift, fordi alle utgangspunkter er ulike. I tillegg har man ulike ønsker og behov. Barnefamilier ønsker ofte noe helt annet enn et voksent par. Vi tilpasser oss deg som kunde. Finner løsninger som passer din lommebok, og dine ønsker.

Vil du lese om andre innlegg som gir deg tips om uterom og hage? Vann, ild og grønt er tre elementer vi mener er viktige. Du kan lese mer om dette i innlegget vårt som du finner HER

Tips til vedlikehold har vi skrevet om HER

Hva kan du enkelt gjøre selv?

Det er mye du kan gjøre selv. Vi anbefaler allikevel å benytte deg av oss. Du vil spare inn penger på feilvalg som unngåes og du får et uterom som har en god funksjon i mange år fremover. I innlegget vårt HER finner du forøvrig masse gode tips som kan hjelpe deg litt på vei.

Oppsummering

Har du utnyttet uterommet ditt optimalt? Føler du at det gjenspeiler hvem du er? Uterommet er en forlengelse av huset ditt. Du kan skape koselige soner både under tak og uten. Vi har både arkitekter og designere som kan hjelpe til. Enten til hele uterommet ditt eller deler. Du kan ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale under her.

Livingflames

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…