Innred boligen med tekstiler

Innred boligen med tekstiler og skap et varmt og innbyende hjem. Det finnes et hav av tekstiler. Tekstiler kan tilføre farger, gir deg en taktil følelse og varme. Vi vil gi deg en liten innføring i hvordan du kan innrede din drømme-bolig med tekstiler.

Sengetøy

Alle tilbringer mye tid i sengen. Mykt og godt sengetøy øker livskvaliteten. Rer du opp sengen hver dag? Det er en super start på dagen som også gir en herlig avslutning på dagen. Fyll opp sengen med myke, deilige puter i farger som henter opp sengetøy eller interiøret rundt. Bruk sengetepper, saueskinn, kappelaken etc. Tekstiler skaper varme og hygge. Skifter du på sengen 1-2 ganger i måneden vil du ha en fresh seng tilgjengelig hver dag.

Puter

Puter er en enkel måte å skape variasjon på. Velger du farger som matcher resten av interiøret er de med på å binde sammen rommet og skape helhet. Puter kan også gi nytt liv til en gammel sofa eller stol. Bruk ulike typer teksturer og hold det i samme farge så får du et rolig men varmt inntrykk.

Lin gir et varmt og godt uttrykk og er et bærekraftig valg av tekstil. Du får et rustikk uttrykk som gir en følelse av hjemmekos. I nettbutikken vår finner du flere ulike linputer. Trykk i bildet, så får du se utvalget.

Gardiner

Gardiner skaper et mykt uttrykk i rommet på en enkel måte. Når de går fra gulv til tak gir det et ekstra elegant uttrykk. Dette er veldig populært nå. Vi ønsker hotell-looken. Vil du forandre litt gjennom året kjøper du to sett gardiner, så kan du bytte sommer og vinter. Mer tyngde i gardinene på vinteren og en lettere variant på sommeren. Når du lar gardinene gå fra tak til gulv føles vinduet mye større ut. Se på dette eksemplet. Vi har bestilt ferdig sydde gardiner til kunde i dette tilfellet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er soverom-1-1024x680-1.jpg

Gulvtepper

Bruk gulvtepper til å dele opp rommet. Prøv å legge et gulvteppe ut i rommet i stedet for å kun ha det liggende under sofaen eller spisebordet. Det skaper soner med dybde og gjør at rommet ikke føles for stort og upersonlig. Samtidig er gulvtepper med på å gjøre akustikken i rommet bedre. Vi har et eget innlegg om valg av størrelser på gulvtepper. Det er utrolig hva et gulvteppe kan gjøre med et rom. Du finner innlegg om gulvtepper om du trykker på knappen under bildene.

Sofa

Valg av tekstil på sofa. Hvilke krav har du til trekket? Har du barn og vil at det skal være enkelt å få bort flekker? Spør forhandleren om hva som passer best til dine behov. Hvilken farge skal du gå for? Sofa er ofte kostbart. Stue er det rommet de fleste trenger hjelp til. Vi hjelper til med valg av møbler, farger, sammensetning og møblering. Vi har også leverandører som levere sofa på bestilling. Les mer om dette under.

Vi har flere sofaer i vårt lager som vi bruker i styling. House Doctor har en modulsofa som kan brukes på mange ulike måter. Kjøper du flere moduler har du mulighet til å lage ulike sofaer etter det bruket du ønsker. Ikea har blitt gode på sofa de også, så der kan du gjøre et godt kjøp. Ønsker du litt høyere kvalitet har vi leverandører som leverer sofaer som du kan tilpasse akkurat slik du ønsker. Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut hvilken type sofa som passer i ditt hjem.

Ønsker du hjelp til å innrede hjemmet ditt med tekstiler kan du kontakte oss for en uforpliktende prat.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…