Interiørtrender 2024

Hvordan ønsker vi å innrede hjemmet vårt i år? Vi gir deg interiørtrender for 2024

Noen av våre ansatte ute på kontoret på Byneset i Trondheim

Hva ønsker du for 2024?

VI-BO boligstyling holder til i flotte lokaler ute på Byneset. Vi har hjulpet folk i hus og hytter i mange år, og har bred kunnskap innen interiør og trender. Vi sier dette hvert eneste år: Ditt hjem trenger ikke være trendy. Du kan selv velge om du ønsker å ta inn nye farger, tekstiler eller møbler for å få en frisk pust. Et nytt år betyr nye trender, som vi selv kan velge å ta til oss eller ikke.

<Inspirasjon skaper kreativitet>

Vi ønsker oss et varmere samfunn

Vi lever i en verden hvor klimaet forteller oss at vi må bli mer miljøbevisste. Det er krig og uroligheter i flere land. Dette påvirker trendene. Vi ønsker å omgi oss med varme og miljøbevisste valg. Vi går inn i en sesong med friske og eller varme farger. I pastelltoner. Røde, gule og grønne toner vil være farger som går igjen.

Fargekoder hentet fra Jotun, vår samarbeidspartner:

  • Muted coral
  • Earthy yellow
  • Subtle green
  • Pistachio
  • Palmetto
  • Fresh pasta

Fargene i bildene over er Palmetto og Fresh pasta fra http://Jotun.com

Hvilke farger vil dominere i treartikler? Mellombrunt, røkt eik, hasselnøtt.

Gulvtepper

Gulvtepper tilfører lunhet og varme. Interiørtrender 2024 vil ha stort fokus på gulvtepper. I alle former. Ulike mønstre, farger og utforminger. De geometriske formene fra 2023 vil fortsatt prege trend-bildet.

Dersom du ønsker tips til valg av gulvtepper har vi lagd et innlegg om dette HER

Lekenhet

Vi skal fortsette å leke. Være vågale. Gå for egne valg. Du kan kombinere mønster på mønster og variere i det uendelige. En tommelfingerregel når du jobber med mønster er å holde deg i samme fargetone. Da vil det være lettere å få harmoni. Sort og grå er på vei ut. Marmor har vært veldig populært, men nå vil sandfarget stein dominere. Vi blir mer opptatt av å ha personlige hjem som gjenspeiler oss som personer. Fokus blir egenart og kreativitet. Plassbygde møbler gir et personlig preg og gir mer plass i små boliger. Smarte løsninger som gjør at vi ikke trenger store areal.

Miljø

Bærekraft blir viktigere for hvert år som går. Vi vil innrede boligen vår med møbler og interiør som varer. Derfor er det et godt tips å starte med en base som man bygger ut ifra. Har du et fast interiør kan du endre det etter sesong med nye tekstiler/farger. Brukt kjøp/salg har kommet for å bli. Gjenbruk og oppussing vil aldri gå av moten. Ikea-hacks og diy er en trend som vil fortsette. Produkter med etiske retningslinjer er i vinden som aldri før. Vi kan røpe at vi er i kontakt med en leverandør som følger disse reglene.

Hvordan endre interiør enkelt og billig?

Vi har gitt dere gode tips tidligere i innlegget. Men vi oppsummerer gjerne. Gjenbruk. Mal, trekk om og skap nytt interiør og møbler med en personlig touch. Tilfør en ny farge. Bruk de fargene du har fra før av og finn en frisk ny farge som du kan supplere til det du allerede har. La den samme fargen gjenta seg i flere rom. Da får du en helhet til boligen din. Roter på møbler og interiør. Du kan skape et nytt hjem ved å bytte om på tekstiler fra et rom til ett annet. Våren er også tid for ommøblering.

Våre interiørdesignere står klare for å hjelpe deg om du står fast i for eksempel fargevalg. Trenger du en ny møbleringsplan eller hjelp til å skape et mer personlig hjem? Belysning kan også være vanskelig. Hos oss finner du både interiørdesignere og interiørarkitekter. Kontakt oss HER

Interiørtrender 2024 levert av VI-BO AS

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…