Vann i hagen

Vann og ild i uterommet gir ett eksklusivt uttrykk. De tre elementene vann, grønt og ild gjør uteplassen din komplett. Du kan legge mange timers jobb og mye penger i det, og du kan gjøre det enkelt. Her ser du ulike måter du kan få vann i hagen.

Til store hager og uterom:

Å lage vann-bedd og vanndam/fiskedam krever mye forarbeid, men er utrolig flott. Dette passer i ulike typer hager, med og uten ulike høyder. Du kan kombinere det med stein for å få det naturlige uttrykket. Sammen med ulike grønne planter og høyt gress er det utrolig lekkert.

Foto fra Tid for hage TV2

Mindre hager og balkonger

Den enkle og rimelige varianten: Vannspeil. Enten i små fat eller store. De kan enten graves ned, eller stå over bakken. Du kan lage ett fat fra bålpanne (hvor du tetter hullet i bunnen) Du kan også gjøre som Lisa hos Champagnehagen på instagram og Interiørdesigner Therese Knutsen hos Tid for hage på Tv2. De bestilte store fat som de gravde ned. Lisa kan fortelle at hennes ble lagd hos ett lokalt mekanisk verksted. Askim mekaniske. Ellers kan du kjøpe disse hos espegaard.no og kosdesign.no

Våre arkitekter og designere kan hjelpe deg med uterommet ditt. Les mer i dette innlegget HER!

Champagnehagen på instagram
Her ser du Champagnehagen har satt ned en fontene i det ene speilet. Vann i hagen er så effektfullt.
Resultatet hos Tid for hage. Her er vannspeilet ikke gravd ned. Flott effekt dette også. Ild, stein og natur representert i en Japansk stil. I tiden nå når vi elsker å kombinere det asiatiske med det nordiske.
Her er kvadratisk vannbad i hvit utførelse fra Fuera.no
Veggfontene i kombinasjon med hagedam

At vann gir ett flott uttrykk kan vi være enige om. Både de små vannspeilene med og uten fontener, til de store flotte. De små vannspeilene og fugledam går fint å ha på terrasser og små altaner også. Det trenger ikke være komplisert og dyrt. Har du mulighet til å lage fiskedam er dette helt klart et blikkfang.

Du finner mer lesestoff om uterom og hage HER! Dersom du trenger tips om ild i hagen finner du det HER

Vi håper vi ga deg litt ny inspirasjon til ditt uterom. Du kan få hjelp av våre ansatte til uteområdet om du ønsker det.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…