Interiørdesign

Hva er interiørdesign?

Interiørdesign er kunsten og vitenskapen om å forbedre interiøret i en bygning for å oppnå et sunnere og mer estetisk tiltalende miljø for menneskene som bruker plassen.

Hva gjør en interiørdesigner?

En interiørdesigner planlegger gode og funksjonelle løsninger for innredning av ulike rom. Vi innreder for private hjem, bedrifter og offentlige rom. Interiørdesignerne våre har svært varierte arbeidsoppgaver. Ingen oppdrag er like. Det vi jobber med, er å designe og utforme interiør, altså møbler, dekor, form og farge. Vår jobb er å utnytte arealet maks mulig etter kundenes ønsker. Vi er konsulenter som gir råd og veiledning basert på vår kompetanse. Hos oss får du hjelp av fagfolk som har interiørdesign som utdannelse.

Utbyggere

Vi har flere faste kunder som driver med utbygg. De bruker oss tidlig i prosessen for å ferdigstille boliger/prosjekter som lett kan selges videre. Vår kompetanse på løsninger kan utnytte det beste potensialet, som igjen kan være besparende for prosjektet.

Privatpersoner

Hos oss er arbeidet vi gjør i samarbeide med meglere det vi gjør mest. Ved et boligsalg er førsteinntrykket svært viktig, så det kan være lurt å tenke gjennom interiøret og helhetsinntrykket huset gir. Men vi har også mange oppdrag for privatpersoner som ønsker å forbedre sitt eget hjem. Enten ved at de vil pusse opp eller ønsker hjelp til nye fargevalg og løsninger. De som bygger helt nytt hus ønsker ofte hjelp til valg av kjøkken, bad, dører, valg av lister, farger, materialvalg. Vi har også hatt en del oppdrag rettet mot fritidsboliger og hytter. I tillegg har vi de som kjøper brukt og som ønsker å renovere og løfte boligen med nye moderne og praktiske løsninger. Enten om det er for å bo eller for å selge videre innen kort tid.

Bedrifter

Mange arbeidsplasser og bedrifter ønsker at vi skal komme med gode ideer og utvikle spennende arbeidsmiljøer som fremmer kreativitet og effektivitet. Her er det mange og varierte arbeidsoppgaver, og jobbens omfang vil avhenge av hvilken bedrift det er snakk om. Det kan hende du ønsker å utforme bare ett enkelt rom, men det kan også være snakk om å utforme en hel bygning. Vi har hjulpet til med pauserom, visningsrom, kontorlandskapet med mer. Vi har også hatt et oppdrag hvor vi stod for dekorering av en stor bil-butikk til jul.

Kjøp/salg via eiendomsmegler

Vi har faste meglere vi samarbeider med. Mange oppdrag gjør vi igjennom deres salg. En bolig som er stylet, enten med selgers egne møbler og interiør eller med det vi setter inn, vil fremstå som best mulig når den legges ut for salg. Førsteinntrykk er avgjørende for hvor mange som kommer på visning. Interiørdesign er en viktig del av et boligsalg.

Må jeg bo i Trondheim og omegn?

Nei, vi kan levere tjenester til hele landet. Vi kan ta dette via telefon og digitalt om du ønsker det. Du mottar en personlig PDF fil til din epost med all info du trenger for oppgraderingen du ønsker. Du gir oss tilgang til bilder og mål på forhånd.

Vi tilbyr en rekke ulike tjenester:

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…