Hvilke tjenester tilbyr vi?

VI-BO tilbyr en rekke tjenester innen hus og hjem. Vi er opptatt av å gi et total-tilbud som gjør at du som kjøper, selger, eier kan sette bort akkurat så mye og så lite som du ønsker.

Boligstyling

Vi tilbyr flere tjenester for deg som skal selge bolig. Vi viser deg under her hvilke tjenester du kan velge mellom.

Interiør-konsultasjon (IK)

Interiør-konsultasjon er det vi anbefaler at du starter med. Da får vi kartlagt behovene dine. En konsulent møter hjemme hos deg. Vi går gjennom boligen rom for rom, og våre råd noteres i en rapport som overleveres i timen. Det innebærer hva du bør rydde bort, og hva du bør tilføye før fotografering og visning. 

VI-BO har fokus på boligens konkurransefortrinn og muligheter, samt hvilke grep man bør ta for å fremheve boligen best mulig. 

Vi gir også råd på ulike quick-fixer på boligen – eller større oppgraderinger.

Fullstyling (Helstyling)

Dersom du har en tom bolig anbefaler vi en fullstyling. Et tomt hus er vanskeligere å selge enn et møblert. VI-BO helstyler alle rom og soner som er viktig. Designet skal speile boligens materialer, målgruppes preferanser og pris-segment. Vi fokuserer på et helhetlig design og gode stemninger med særskilt fokus på dine konkurransefortrinn.

Mini-styling

Dersom du har mye møbler og interiør selv som du ønsker å bruke kan du benytte deg av 2 ulike tjenester. Det ene er en Mini-styling: Interiørkonsulenten klargjør alle rom til foto og visning ved bruk av dine egne møbler og interiør. Vi gjør jobben for deg,- rydder og styler. Fokus er å lage gode komposisjoner og stemnings-miljø.

Del-styling

En annen tjeneste mange velger er en del-styling: Du har de store møblene, og vi supplerer med interiør/dekor og evt små-møbler fra vårt lager. Vi pakker, transporterer og styler før foto. 

Oppmøte foto

Noen ønsker at vi stiller opp på foto. Vi tilrettelegger i rom og soner for stemningsbilder og kvalitets sikrer at dine konkurransefortrinn får særlig oppmerksomhet. Det kan være det siste avgjørende for at du får bilder som trekker til seg mange folk på visning.

Ønsker du å lese om tips for et bedre boligsalg har vi lagd et blogginnlegg om dette HER

Interiør-design

Interiørdesign handler om å forstå deg, dine behov, boligens rammer samt se kreative muligheter.  Deretter utarbeide gode løsninger både funksjonelle og estetiske slik at du får ditt drømme-hjem.

Står du fast i et rom eller skal bygge nytt hus og ønsker hjelp fra plantegning til ferdig resultat?  Da kan vi hjelpe deg. Du kan lese mer om Interiørdesign HER!

VI-BO utfører også oppdrag for små og mellomstore bedrifter. Er du utbygger eller bedrift anbefaler vi at du leser dette blogginnlegget HER

Flytt & vask

Våre flyttere, vaskere, malerhandy-mann står klar til det du måtte ønsker. Du får et skreddersydd  tilbud og vi ivaretar dialogen mellom de ulike aktørene som er involvert. 

Enkelt, effektivt og prisgunstig for deg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vårt nedslagsfelt er Trondheim og omegn.

Du kan lese mer om de tjenestene HER!

Andre tjenester

Trenger du hjelp til å male en vegg eller to, leie et minilager eller lage spesialbygde møbler?

VI-BO har samarbeidspartnere innen bl.a malertjenester, vaskebyrå, containerleie og tar ansvar for prosessene for deg.

Vi kan gjennomføre det meste med stort fokus på kvalitet og god kundeopplevelse.

Oppsummering

Vi er en totalleverandør av tjenester tilknyttet ditt hjem. Vi har gode samarbeidsavtaler med blant annet Jotun maling og på bloggen vår finner du flere innlegg om valg av farger og tips til hvordan du velger farger til ditt hjem. VI-BO er stor innen boligstyling i Trondheim og har ventelister på flere av tjenestene våre. Ta gjerne kontakt i god tid slik at vi finner tid til å hjelpe deg med det du måtte trenge hjelp til.

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…