Uteplassen

Vi går inn i en sesong hvor uteplassen vår blir om mulig enda viktigere. Mange tilbringer mye tid hjemme. Dermed vil også flere bruke mer penger på denne plassen. Fokus ute har økt og det brukes mer penger på uterom enn før.

Tekstiler

Utematter er en flott måte å legge til stil og funksjonalitet i uteområder som terrasser, verandaer eller balkonger. De finnes i ulike materialer som gummi, plast, tre eller syntetiske fibre og kommer i ulike størrelser og mønstre. Utematter kan bidra til å definere områder, dempe støy, beskytte gulv og gi et behagelig underlag å gå på. Når du velger utematter, er det viktig å vurdere værbestandighet, stil og størrelser for å passe til ditt utemiljø. Trenger du råd om valg av utematter eller hvordan du kan integrere dem i ditt utendørsområde?

Her ser du utematte i syntetisk stoff. Den er fra Denina og er like fin inne som ute.

Puter

De fleste utemøbler kommer nå med vannavstøtende stoff. Slik at du slipper å ta puter ut og inn. Puter til bruk i uterom bør være i et sterkere materiale og være tilpasset direkte sol.

Innglassing eller tak over uteplassen

Vi tar stuen ut. Pergola, utestuer, paviljonger. Vi skaper utemiljø til all slags vær. Lysslynger, lykter, puter og pledd skaper den rette stemningen. Du finner mer lesestoff om stue ut i dette blogginnlegget HER

Man kan også velge å innglassere hele rommet. Så kan man åpne der man ønsker. Dette er noe som garantert øker verdien på din bolig.

Drivhus er i vinden som aldri før. Og nå kan du fint ta inn møbler og kombinere vekster og uterom. En liten utepeis, bar, spisebord, daybed etc. Du har uendelige valg.

Bord-peiser

Bord-peiser selges unna. Leverandørene går tom fort, så om du ønsker en slikt må du være rask. Vi har tatt inn noen modeller i vårt sortiment. De finner du om du trykker HER Vil du vite mer om Ild i hagen har vi ett eget blogginnlegg som du finner HER

Hengestol eller hengekøye

Hengekøyer og hengestoler er blitt veldig populært. De kan du få med stativ om du mangler ett sted å henge de.

Finnes det hjelp å få?

For å skape harmoni og trivsel er det en del faktorer som spiller inn. Vi hjelper deg gjerne om du står fast. Hvilke muligheter har din uteplass? Hva vil det koste? Det er mye som ikke er nevnt om uteplassen. Beplantning, valg av platting, rekkverk, levegger, boblebad, basseng, rom for lek. Ofte kan man bruke flere år på å få uteplassen slik man ønsker. Kontakt oss HER for en uforpliktende samtale.

Du kan lese mer om uteplassen og planlegging HER

Alle innlegg om uteområdet:

Ild i hagen

Tips til uterommet

Vann i hagen

Flytt stua ut

Vi gjør oss klar for sommer

Vedlikehold av utemøbler

Hekk

Del på dine sosiale medier:

Kjøpsvilkår/Salgsbetingelser

Kontakt oss på post@vi-bo.no merk emnefeltet «nettbutikk + varen». Vi svarer innen 2 arbeidshverdager.

Åpningstider nettbutikk: hverdager fra kl 9-15
Nettlager: Spongdalsvegen 534, Mortenstu Gård, 7070 Bosberg
Org nr 918533206

Alle priser er oppgitt i NOK inkl mva. Du må være over 18 år for å handle hos oss.

Betaling
Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr. Ingen andre kostnader tilkommer foruten frakt.

Faktura spørsmål må rettes til Klarna på 21018991, eller du kan logge deg inn på «Mitt Klarna» og på oversikt over dine fakturaer.

Levering – Frakt
Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager – Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.
Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor. Du mottar sms og/eller e-post kan pakken kan hentes. Uavhentet pakke faktureres med kr 500,- og beløpet blir sendt til inkasso 14 dager etter betalingsfristen.

Ved retur av varer vil ikke fraktkostnaden refunderes.
Du kan også velge PostNord som fraktleverandør, ta kontakt ved betaling.
Gratis frakt ved kjøp over kr 2.000,-.

Leveringstid
Vi sender bestillinger 3-4 dager pr uke, og det kan ta fra 1-5 dager før du mottar pakken. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen.
Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt, returfrakt og omkostninger for varen.
Ta kontakt med oss før du returnerer på post@vi-bo.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Du har angrerett på det meste med unntak av varer spesiallaget for deg. Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir det 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Ved henting i på vårt lager starter angreretten 5 dager etter at du har fått sms/e-post om at den er klar for henting. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt.
Ta kontakt på post@vi-bo.no og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager
Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene.
Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme – setter pris på om du gir beskjed.

Rettigheter
Bilder og tekst tilhører VI-BO AS og skal ikke gjenbrukes uten tillatelse.
Vi setter pris på om du reposter på Insta med @vi_bo.no

ANDRE TJENESTER

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Utbygger

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

Flytt/vask

Kontakt oss

Fyll ut og vi tar uforpliktende kontakt snarlig

BOLIGSALG

Kontakt oss

Start prosessen i dag – fyll ut – vi kontakter deg snarlig

Se hva andre sier om oss

Vi har mange fornøyde kunder

Denne flotte gjengen i Vi-bo gjør virkelig en forskjell!! 🥰Jeg prøvde først å selge leiligheta mi i løpet av sommeren med egen “styling” – uten napp!! Leide inn Vi-bo, fikk gode råd samt masse motivasjon!!😍 Dyktige Vibeke på tips og råd, og Beathe på “styling” med møbler og stas!!! Det ble virkelig flott!!🥰 Disse damene kan virkelig faget sitt! ❤ Leiligheten ble solgt etter første visning – over prisantydning – som i utgangspunktet var relativ høy!…